Script kullanarak bir başka hesaba lig atlatma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar sanırım soruyu anlamadınız bakın sadece script inject ettiğin hesap ban yer tarzı cevaplar alıyorum. Bu zaten klasik olan bir şey. Anlatmaya çalıştığım şey, hesap alıyorsunuz, gidip hemen arkadaşınızın hesabını arkadaş ekleyip bir anda duo girmeye başlıyorsunuz. Win rate'inde gözle görülür bir artış bununla birlikte geliyor. Sonra script açtığınız hesap elbet ban yiyor, bir ban dalgasından kaçsa diğerine tutulur elbet. Sormak istediğim gayet net ve açık, direkt olarak arkadaş ekleyip, daha önce hiç maç geçmişinde birlikte oynamamış olmasına rağmen sonrasına duo oynayıp lig atlamanın riski nedir?
Teşekkür ederim ilginiz için :)
Lol Reporları O Kadar Dikkatlı Baksa Lolün Hali Zaten Böyle Olmazdı Takma Kafana Duon Ban Yemiyor

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar sanırım soruyu anlamadınız bakın sadece script inject ettiğin hesap ban yer tarzı cevaplar alıyorum. Bu zaten klasik olan bir şey. Anlatmaya çalıştığım şey, hesap alıyorsunuz, gidip hemen arkadaşınızın hesabını arkadaş ekleyip bir anda duo girmeye başlıyorsunuz. Win rate'inde gözle görülür bir artış bununla birlikte geliyor. Sonra script açtığınız hesap elbet ban yiyor, bir ban dalgasından kaçsa diğerine tutulur elbet. Sormak istediğim gayet net ve açık, direkt olarak arkadaş ekleyip, daha önce hiç maç geçmişinde birlikte oynamamış olmasına rağmen sonrasına duo oynayıp lig atlamanın riski nedir?
Hiçbir riski yok dostum

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Şu

Şu inject mevzusu nerden çıktı bilmiyorum. Önüne gelen hileyi 1 kere açsan bile inject ettiğin hesap kesin ban yer vs. söylentisi bence boş. Scriptle 60 lvl hesap yaptım sıfırdan. Ama tabii oyun içi hilede ezEvade gibi skillerden kaçan ayarları kapattım. 3 tane hesabım var (60-42-40) 3ünüde scriptle kastım ama bir kere bile oyun içinden bana script yazanı görmedim. Belki bundan dolayıdır ama inject mevzusunu neye dayanarak söylüyosunuz bunu merak ettim?

Katılıyorum kısmen, ban wave zamanlarında oyun dosyalarının değişip değişmediğine göre banlanıyoruz bence, illaki log tutuluyordur ama o kadar önem verdiğini düşünmüyorum açıkçası riot games'in, auto ks, evade, orbwalker (x,c,v tuşları ile harrass, laneclear ve last hit atma) özelliklerini kapadığınızda geriye sadece kombo kalıyor, eh skin hilesini falan da kullanmayıverelim zaten. Ben de bu şekilde uzun süre ban yemedim, genelde güncellemelerden sonra 2-3 gün açmamak da ban wave'e çözüm oluyor. Skillshot based şampiyonlara da çok yakın durmazsak sanmıyorum kimsenin script ile yaftalayacağını, sonuçta skillshot tutturmak için oynuyoruz bir bakıma bu oyunu :D . Ama riot çekirdek sistemi ( bununla ilgili forumda konu mevcut ) kullandığı için o hesabın dosyalarda ne gibi değişikliklere gittiği kaydediliyor diye biliyorum. Sadece ne kadar umursadıkları önemli :D

Bir Yudumluk Aşkım Deli Sarhoş
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Selam arkadaşlar, öncelikle hepimiz biliyoruz ki er ya da geç script kullandığımız hesap oyundan kalıcı olarak uzaklaştırılıyor.

Daha önceden açılmış birkaç konu gördüm fakat düzgün bir cevap göremedim.
Şimdi bu konuda birkaç fikrim var;
İlk olarak 30 seviye hesap satın alıp, kasmak istediğimiz hesabı arkadaş ekleyerek birlikte duo girip lig kasabilirim ama bunun riskini tam olarak bilmiyorum.
İkinci olarak ise aynı şekilde hesap satın alıp, arkadaşımla aynı oyuna düşmeye çalışmak ban riskini azaltabilir belki ama bunun için de bayağı uğraşmak gerekiyor malum yüksek elolar haricinde oyuncu sayısı çok fazla ve eşleşmek bir hayli zor.

Şimdi son olarak soruma gelecek olursak, anlattığım fikirlerden ilki ile lig atlamaya çalışırsam, birlikte girdiğim hesabın ban yemesi söz konusu olur mu? Bir yerde duymuştum sanırım ama dedikodu mu yoksa değil mi bilmiyorum o yüzden daha mantıklı ve kanıtlı cevap verebilecek olan biri varsa çok sevinirim.
Benim düşüncem oyun içinde eşleşip daha sonra arkadaş ekleşirsem sanırım script kullanmadığım hesapta banlanmak söz konusu olamaz ama düşünmeden edemiyorum, hiç eşleşmeden arkadaş eklesem 2 hesaptan da olur muyum diye..

Cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar
duo boost ban sebebi değil duo nu scriptle boostlaya bilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Riot Valve gibi düşünmemiş. Lig atlattığın hesabın lig düşme gibi veya ban yeme riski bulunmaz. Çünkü burada oyuncunun itirazı söz konusu. Mesela oyuncu itiraz olarak ben bu hesabın hile olduğunu bilmiyordum gibi bir itirazında Riot ne yapabilir? Şimdi aklına hiçbir maç geçmişi bulunmayan bu 2 hesabın nasıl birbirini tanımadan eklediği aklına geliyor. Bunun cevabı basit... Riot' un zaten kendi açtığı discord sunucuları veya Riot' a bağlı olmayan discord sunucuları var. Buradan tanışma veya gerçek hayatta zaten tanışmış olma ihtimalini Riot göz önünde bulunduracağı için boostlanmış hesaba kesinlikle ban atmaz. Hem bunları geçtim denendi onaylandı(kendim tarafından :))
İyi Forumlar.

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Şu

Şu inject mevzusu nerden çıktı bilmiyorum. Önüne gelen hileyi 1 kere açsan bile inject ettiğin hesap kesin ban yer vs. söylentisi bence boş. Scriptle 60 lvl hesap yaptım sıfırdan. Ama tabii oyun içi hilede ezEvade gibi skillerden kaçan ayarları kapattım. 3 tane hesabım var (60-42-40) 3ünüde scriptle kastım ama bir kere bile oyun içinden bana script yazanı görmedim. Belki bundan dolayıdır ama inject mevzusunu neye dayanarak söylüyosunuz bunu merak ettim?
kardeşim injectin olayı senin girdiğin hesapla açtığın hilenin riot tarafından loglarının aynı yere düşmesi gibi birşey olarak düşünebilirsin zahten her script açılan hesap %100 ban yer gibi bir ifade kullanmadım ama scripti açan hesap try hard ayarları açarsa hızlı dodge dediğimiz üst düzey ayarlar dahil ban zahten güncellemeden önce ya da sonrada kaçınılmaz olur bunu anlatmaya çalışıyorum diğer kullanıcılar tarafından reportlanmazsan zahten riotun seni fark edip banlaması onların tarafına kalmış birşey

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Riot Valve gibi düşünmemiş. Lig atlattığın hesabın lig düşme gibi veya ban yeme riski bulunmaz. Çünkü burada oyuncunun itirazı söz konusu. Mesela oyuncu itiraz olarak ben bu hesabın hile olduğunu bilmiyordum gibi bir itirazında Riot ne yapabilir? Şimdi aklına hiçbir maç geçmişi bulunmayan bu 2 hesabın nasıl birbirini tanımadan eklediği aklına geliyor. Bunun cevabı basit... Riot' un zaten kendi açtığı discord sunucuları veya Riot' a bağlı olmayan discord sunucuları var. Buradan tanışma veya gerçek hayatta zaten tanışmış olma ihtimalini Riot göz önünde bulunduracağı için boostlanmış hesaba kesinlikle ban atmaz. Hem bunları geçtim denendi onaylandı(kendim tarafından :))
İyi Forumlar.

Çok haklısın dostum, discordda veya başka bir platformda tanışmış olabilecekleri aklıma gelmemişti. Gönlüme su serptin diyebilirim. Çok teşekkür ederim!!! :mum:

Grafik Tasarım ve İnstagram İşleri Yapılır
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Hileyi kullandıgın hesap elbet ban yer ama diğer hesaba birşey olmaz

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing
Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Ip yasağı almazsın merak etme dostum :D

SxNy
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
kendi hileyi açtığın hesabın banlanıyor çok denedik :)

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
bildiğim kadarıyla kullanılan hesaba atıyor sadece

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
bunu denemiş tecrübe etmiş biri olarak duo girdiğin hesap ban yemez bunu defalarca ve farklı farklı hesaplarda yaptım
bir hesap banlanırsa o da script kullandığın hesaptır

Üye
6 HİZMET YILI
sürekl girersen yeme ihtimali var CSGO dada öyle diye biliyorum

Üye
6 HİZMET YILI
maybe i belive
Post automatically merged:

for me the best champ for to use script this viktor. best control on game

Son düzenleme:
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Duo girdiğin hesabın ban yemesi hiç bir şekilde mantıklı açıklanamaz. Sonuçta ben arkadaşımla oynuyorum ve script kullandığını bana söylememiş olabilir.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Yalnızca içindeki komut dosyasını enjekte ettiğiniz hesap

Üye
7 HİZMET YILI
güzel bir fikir bro bunu bende arkadasla denicem

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Mantıklı olur bro çoğu kişi öyle yapıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...