TFlerde caps lock tuşuyla evadeyi açabilirsin mesela farm alırken falan kapat rakip ansızın skill yollayınca otomatik doge atıyor çünkü onun dışında TR serverinde pek anlicak kimse yok elmas elo dışında. iyi forumlar
dodge kapamanı öneririm knkScript kullandığımı belli etmemem lazım taktikleriniz nedir ?
ama normal oyuncular da yani skilleri dodgeluyor falan bence açık dursun ama ara sıra kapatıyım yani
fytwaspDostum Instagram falan verebilir misin ben yapamıyorum ayarları ya benimki skilleri yiyo duxgn çalışmıyor
Post automatically merged:
Dostum instagramdan versene yazayik benim çar bütün skilleri nereyese yiyo nadir Dodge atiyo ayarları bilmiyorum
dodgeyi çok fazla kullanmazsan kimse anlamazScript kullandığımı belli etmemem lazım taktikleriniz nedir ?
dodgeları arada ırada kapa sürekli açık bırakırsan anlaşılırsın dostum e illaki ban yersin sc de ama ban yeme süren uzarScript kullandığımı belli etmemem lazım taktikleriniz nedir ?
Bence açık dursun ara sıra sadece tehlikeli ye al onun dışında exploitleri kullanmaama normal oyuncular da yani skilleri dodgeluyor falan bence açık dursun ama ara sıra kapatıyım yani