Çözüldü Script Kullanımı hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba scripte spaceye basınca combo yapıyor eyvallah ama hareket ettiği için ben tam beceremiyorum örnek olarak hedef bir kişiyi seçip hiç bişeye basmadan combo atmanın yolu var mı ?

Lefter
Süper Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba scripte spaceye basınca combo yapıyor eyvallah ama hareket ettiği için ben tam beceremiyorum örnek olarak hedef bir kişiyi seçip hiç bişeye basmadan combo atmanın yolu var mı ?
öyle yokta hocam space basınca yürümesini kapatabiliyorsun ayarlardan.

Çözüm
Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
kanka mousenin gittiği yerler zaten sağ click atımş oluyor orlara yürüyor. Sen yürümeyi kapatsan da bir şey değişmez. Kapatınca nereye gidiceksen açıkken oraya mouseni götür oraya gene gider. Eğer hiç hareket etmemesini istiyorsan ayarlardan kapatabilirsin

20
Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Alışırsan çok daha rahat edersin. Ayrıca kombo yapacağı zaman senin bastığın yere doğru gitmeyi bırakıp adama atlar zaten.

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
orbwalkerdan en alttan 2. seçeneği kapatıcaksın şuan adı aklımda yok ama onu kapatırsan sen kendin mousenle hareket ettiriceksin adam seçip ona göre kombo yapma diye bişey yok maalesef

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
tüm olay configde bitiyor kanka bende aynı sorunu yaşadım challenger config bul dediler onu araştır istersen bi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...