Script kullanıp banlanan var mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
aşırı belli etmediğin sürece ve bu sayede rapor yemediğin sürce sanmıyorum sorun olacağını

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
normal hesapta kullanmanızı kesinlikle önermem ne olur ne olmaz bu aralar ban yiyenler cok o yüzden dikkatli olun

2 fırt cekenin nesi El Chapo
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
bayadır kullanıyorum hesaplamadığım için şu kadar kullandım diyemeyeceğim fakat 5 aydan çok rahat bir şekilde fazladır ve 3 master , 2 elmas III , hesap yapıp sattım şuanda elimde dia 1 bir çar var ve onu cha ya kasmaya düşünüyorum açıkcası yorulduğum için artık kasamıyorum fakat dediğim gibi hiç bir hesap ta ban yemedi alanlardan da herhangi bir şikayet yok.

2030da ismimi yeniden değişeceğim inşAllah
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
6. Ayıma girdim full max evade oynadım halada ban yemedim günde 3 4 el atıyorum
30 level oldu derecelilere başlıcaz inşallah diyiceğim ama hile normal üyelere çekildiği için karşımada full evade oynayan insanlar geliyor çok sıktı artık oyunu bırakıcam gibi

Onaylı Üye
Ödüller
3
8 HİZMET YILI
dodgelerde çok titretirsen ban yersin haricinde zor ban yemen

AZALTIYORUM STRESTİ
Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Sion alır almaz ban yedim,onun dışında sorun yoktu

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
yasuo hortumu ve sion çok ban yediriyo onun dışında kolay kolay yemezsin

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
bayadır kullanıyorum hesaplamadığım için şu kadar kullandım diyemeyeceğim fakat 5 aydan çok rahat bir şekilde fazladır ve 3 master , 2 elmas III , hesap yapıp sattım şuanda elimde dia 1 bir çar var ve onu cha ya kasmaya düşünüyorum açıkcası yorulduğum için artık kasamıyorum fakat dediğim gibi hiç bir hesap ta ban yemedi alanlardan da herhangi bir şikayet yok.
kanka hangi herolarla bu kadar iyi kasıyorsunuz ?? ben yapamıyorum plattan sonrasını

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
arkadaş haziran ayında açtı hala yemedi

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
sion exploit açmam sonucunda banlandım

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Yaklaşık 2 hafta kullanıyorum ve henüz yasaklamadım

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
kanka hangi herolarla bu kadar iyi kasıyorsunuz ?? ben yapamıyorum plattan sonrasını
Açıkçası hero ile çok ilgisi yok. Biraz kendinde bir şeyler bileceksin, script doping yapıyor. Benim normal hesabım plat 1. Script ile oynadığım smurf hesabı ryze, cassio ve adc leri oynayarak elmas 2 yaptım. Oyun bilgin + sc ile kendi olabileceğin ligin 1 tık üzerine atıyor, tabi gümüş 2 ligi olan birisi script açıp elmas olmayı beklememeli öyle bir şey maalesef mümkün değil.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
oyun bilgin olmadan script gerçekten işe hyaramıyor dostum haklısın. erken oyunda nasıl olsa script vardiyip adamın üstüne gidip 2 kişi arasında kalıp ölüyor mesela adam sonra eziliyor erken oyunda yine diyorki nasıl olsa script var yine dalam yine alam sonra icee feed liyor sonuç script bozuk yersen :D

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Açıkçası hero ile çok ilgisi yok. Biraz kendinde bir şeyler bileceksin, script doping yapıyor. Benim normal hesabım plat 1. Script ile oynadığım smurf hesabı ryze, cassio ve adc leri oynayarak elmas 2 yaptım. Oyun bilgin + sc ile kendi olabileceğin ligin 1 tık üzerine atıyor, tabi gümüş 2 ligi olan birisi script açıp elmas olmayı beklememeli öyle bir şey maalesef mümkün değil.
dedeğin şeyler mantıklı geldi kardeş
Post automatically merged:

oyun bilgin olmadan script gerçekten işe hyaramıyor dostum haklısın. erken oyunda nasıl olsa script vardiyip adamın üstüne gidip 2 kişi arasında kalıp ölüyor mesela adam sonra eziliyor erken oyunda yine diyorki nasıl olsa script var yine dalam yine alam sonra icee feed liyor sonuç script bozuk yersen :D
oyun bilgisi önemli :D

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
ben de yaklaşık 1 ay toir kullandım, yemedim

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Sakin ve belli etmeden kullanınca sorun yaşamıyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...