Script Kullanırken Ban Yeme Riskini Minimuma İndirmenin Yolları Nelerdir Arkadaşlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
İlk defa kullanıcağımdan dolayı çok korktuğum bir gerçek. Riski minimuma indirmek için hangi ayarlar tercih edilmelidir fikirlenizi ve yardımlarınız bekliyorum arkadaşlar.
knk açtığındaki normal ayarları biraz daha düşürebilirsin veya challanger config var onu kullanmanı tavsiye ederim

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Sc ile oyunun biter bitmez anti virüs uygulamasını aktive et report botu seni hileden teplerlerse anti virüsün açık mı kapalımı ona bakıyor kapalı ise direk yetkili bir riotere gidiyor bildir ve ban maç biter bitmez aktive etmeni tavsiye ederim

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
k ye basıp evade i kapat dodgelamayı legit oyna

Banlı Üye
4 HİZMET YILI
deceted olmadıığ sürece istediğin gibi kullan sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
bana kalırsa lanede dodgelama kapatılmalı tflerde gerekli yerlerde açılırsa belli olmaz

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
benim arkadaş 5 aydır kullanıyor şu an bir şey olmadı fakat hile tespit edilirse genelde riot kendi bakmaz reportlamıslardır öle dalgaya düşersin ve o dalgayı teker teker banlarlar

Üye
3 HİZMET YILI
bir şey yaptıkları yok adamlara ticker atıyoruz ne ban ne birşey izle izle tamam halledicez desinler geçsinler

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
enınde sonunda hıle ban yedırtır sen main hesabıdna oynama booted acc al ordan devma et.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
yeni hesapta öğren çok belli etmeyene kadar sonra başla

Üye
3 HİZMET YILI
script skill dodge atarken fazla sağ tık basma bırak dodgelesin eğer çok sağ tık basarsan çarın titreyerek dodgeler ve anlarlar report yersin ban riskin artar

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Tespit edilmeme gibi bir durum söz konusu değil. Script oyun dosyaları içerisinde değişiklik yaptığı için Riot tarafından bu tespit ediliyor ve ban kaçınılmaz oluyor. Main hesabında denememeni tavsiye ederim.
kanka ama yüksek elo da oynuyorum 200 300 maç atmış adam sc çıkıyor o eloya kadar gelip o elo da neden açsın ki main hesabından bence ban yememe riskini bir şekilde düşürebilirsin ama nasıl

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...