Script Kullanları İfşa Etmeyin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
adam gibi kullansınlar reportlayalım ama ben ban yemek istiyorum diye gözümüze sokarlarsa banıda yerler reportuda diye düşünüyorum

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Burda herkes script kullanıyor dogru ama adam açmış maximumda bütün ayarlar barona bile tek atıcak nerdeyse haldır haldır geziyor oyunda her işin bi adabı var madem uzatmak istiyorlar oyun sürelerini abartmadan adam gibi kullansınlar :brainfree::brainfree::brainfree::200iq:
İstediğin kadar maxa getirsin karşındaki meta ve build yani oyun bilgisi senden düşük ise öne geçersin. Çok abartı feedlenmediği sürece

Üye
5 HİZMET YILI
evet aslında, mantıklı. Ban oranı düşüyor değilmi ?

Sayuna
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
İstediğin kadar maxa getirsin karşındaki meta ve build yani oyun bilgisi senden düşük ise öne geçersin. Çok abartı feedlenmediği sürece

Konu senin nasıl oynayıp oynamadığın yada oyun bilgin degil dostum herkes dia grand master ayarında oynamıyor oynasalar script kullanmazlar muhtemelen, konu bütün skillshotları dodgelayıp bütün CC lerden kaçmaları bide üstüne counter attack yapmaları (şimdi bu adam abartı feedlenmicekte ne olucak ?) adamlar 1 tane skill+ulti yemiyor yani istediği kadar maxa getirsin falan filan bunlar havada sözler o adam bütün ayarları maxa getirir bizde böle acar azımızı bakarız Faker mı geldi Bjergsen mi geldi die adam akıllı ayar yaparlarsa sorun yok 3 oyun al 1 oyun ver riotla sözleşmemiz yok her oyunu kazanıcaz diye hırstan gözleri dönüyor haldır haldır hard script sonra gelip scripterları reportlamayın bi sürü scripter var oyunda her gün denk geliyor kimseyi reportlamıyorum bende kullanıyorum ama ayarsızlık tavan yapanlar var normal insancıl ayarlarla oyna hem oyun süren uzar hem report yemezsin hem gelip burda reportlamayın demezsin

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
aynen haklısın hileler ne kadar geç belli olursa o kadar iyi sonuçta

Heey
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Adabıyla kullanıyorsa haklısın.Fakat fullemis geziyorsa replenir.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
gerçekten böyle insanlar varmı yani report etmeye uğraşan acaba​

Üye
6 HİZMET YILI
Konu senin nasıl oynayıp oynamadığın yada oyun bilgin degil dostum herkes dia grand master ayarında oynamıyor oynasalar script kullanmazlar muhtemelen, konu bütün skillshotları dodgelayıp bütün CC lerden kaçmaları bide üstüne counter attack yapmaları (şimdi bu adam abartı feedlenmicekte ne olucak ?) adamlar 1 tane skill+ulti yemiyor yani istediği kadar maxa getirsin falan filan bunlar havada sözler o adam bütün ayarları maxa getirir bizde böle acar azımızı bakarız Faker mı geldi Bjergsen mi geldi die adam akıllı ayar yaparlarsa sorun yok 3 oyun al 1 oyun ver riotla sözleşmemiz yok her oyunu kazanıcaz diye hırstan gözleri dönüyor haldır haldır hard script sonra gelip scripterları reportlamayın bi sürü scripter var oyunda her gün denk geliyor kimseyi reportlamıyorum bende kullanıyorum ama ayarsızlık tavan yapanlar var normal insancıl ayarlarla oyna hem oyun süren uzar hem report yemezsin hem gelip burda reportlamayın demezsin
çok iyi açıklamışsın olayı,durum aynen bu

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
herşeyi full yapıp oynayanları ben ederim çok saçma o kadar fazla yapmasının gereksiz yani.

Fikirler kurşun işlemez
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
dostum banlanma riski azalsın diyorsun ancak adam scripti fulleyıp dalarsa bizede reportlamak düşer tamam hileci hilecinin kardeşidir ancak legit kullansın

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Evet arkadaşlar mesela sizde script kullanıyorsunuz , karşınızdaki adam scripte daha hakim diye sizi ezince bu script diye reportlamayın cidden.

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Karşıya belli edeni raporla aga işin .. çıkarıyorlar

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Vallahi report etmeyin rahat rahat oynayalim

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Pek belli etmemek mümkün değil. Bazıları Dodgeyi hard kullanılıyor :D

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
fazla abartırsa atıyoruz dostum her önüne gelen açar ozaman tüm ayarlarda

Uzman Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Görmediğim sürece kopya çekebilirsin... Yani ben anlamadığım sürece scripti kullanabilirsin. Yoksa reportlarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...