Script Kullanmadım Ama hesabım ban yedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
3 HİZMET YILI
Biraz önce script asla kullanmadığım hesabım, üçüncü parti yazılımdan ban yedi. Sadece bazı herolarda logitech mausenin kendi programıyla makro kullanıyordum. Bu durum sebep olmuş olabilir mi.

kinda outta luck
Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Biraz önce script asla kullanmadığım hesabım, üçüncü parti yazılımdan ban yedi. Sadece bazı herolarda logitech mausenin kendi programıyla makro kullanıyordum. Bu durum sebep olmuş olabilir mi.
Merhaba iyi akşamlar
Logitech programı mousenin kendi programi ve klavye komutları gönderiyor yani oyuna herhangi birşey inject etmiyor bu durumdan dolayı ban yemeniz pek mümkün gözükmüyor. Bu tamamıyla kendi fikrim kendim knight oyuncusuyum oradan biliyorum ve hala makro mouse kullanıyorum. Aksini düşünen olabilir ama söylediğim gibi bunun mümkün olduğunu sanmıyorum.

Üye
3 HİZMET YILI
kanka eskiden sezon 7-8 gibi loldeyken google a script yazınca oyundan atıyordu bu aralar çoğaldıgı için rastgele yazımlara bile ban atıyor olabirler riot çok fazla oldugu için önüne geçmeye çalışıyor rastgele ban dalgasına falan denk gelmiş olabilirsin

Üye
3 HİZMET YILI
Knight onlineyi bende oynuyorum orada da kullanıyorum dediğiniz gibi herhangi bir sorun teşkil etmiyor. Script konusunda lolde zaten pek tecrübeli birisi değilim. Smurf hesabımda kullanmak için indirmeye çalıştım bir kaç kez. Bi siteden indirip kurmaya çalıştığımda bazı dosyalar bilgisayarıma yüklendi veya değiştirildi ama aktif bir şekilde hiçbir hesapta, hiç kullanmadım, kullanamadım. Yine de yüklemiş olmam ve bazı dosyaların değişmiş olması filan ban yememe sebep olmuş olabilir mi

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
%appdata% klasörünü açın ve klasörü silin ve daha önce kullandığınız komut dosyalarının geçici dosyalarını silin

Üye
4 HİZMET YILI
Forumda detaylı LoL kalıntılarını silme konusu mevcuttu şimdi bulamadım fakat onu izleyerek lolü silip tekrar yükleyin en azından başka hesabınız bank yemez

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
eskiden kullandıysan eğer dosyaları kalmıştır pcde

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Kanka insan dışı tıklama sayısı yüzünden ban yiyen bir çok kişi var. Yani bir insanın tıklayamayacıgı kadar hızlı tıklamak yüzünden ban yiyebilirsin makro da buna dahil fakat gerçekten düşük bir ihtimal

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
bundan kaynaklı olacağını sanmıyorum ama logları sil ticket at istersen

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
1 kere bile hile enjeckt ettiysen eninde sonunda yiyor. Mail olarak riot desteke yaz. Eğer o hesapta bır şey kullanmadığın çıkarsa zaten açılır. Ancak kullandıysan 1 kez bile olsa açılmaz.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Lolü tümüyle kaldırın. Tavsiye olarak your uninstaller programının ultra remove işlemidir. Regedit keylerine kadar kaldırır, hiçbir kayıt bırakmaz. Ardından tekrar yükleyin. En azından sonraki hesaplarınızın başına gelmez.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
valonun oneguard korumasını kapatmadıysan yemiş olabilirsin

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Bilgisayarda bulunan başka bir dosya yüzünden olabilir

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
logitech den ban yemezsin ztn riot gamesin desteklediği makrolara bakarsan logitech markası çıkıyor internette yani logitech desteği mevcut.

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI

Çözümü basit. Valorant yüklüyse ban yiyon

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
dostum makrodan lolde ban yemen mümkün değil ama bu siteye girdiysen bir kere bile olsa inject etmişsindir ve ban wavede ban yemişssindir

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
kanka oyun içinde adam script oha *** gibi cümleler kullandıysan olabilir benim düşüncem bu

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Kanka insan dışı tıklama sayısı yüzünden ban yiyen bir çok kişi var. Yani bir insanın tıklayamayacıgı kadar hızlı tıklamak yüzünden ban yiyebilirsin makro da buna dahil fakat gerçekten düşük bir ihtimal
makro derken o makroyu söylemeye çalıştığığını düşünmüyorum mouse4 ve mouse5 tuşlarıyla insanlar leesin ile insec falan atıyor o tür makro yani onun demeye çalıştığı

Üye
3 HİZMET YILI
Bilgisayarında vanguard var ise hileyi açmamış olsan bile bilgisayarında görüp banlayabiliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...