Script Kulüp Alımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
♥ ᴡʜɪsᴋᴇʀs ♥
Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
sc ile dia ya kadar kasalım :Dd

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
sc ile dia ya kadar kasalım :Dd
Dc girmiyor hocam bende mi soeun var
Eren Başkut#7416 Ekleyin oyun içi ve discord sunucumuza alalım hemen sizi de <3
Post automatically merged:

kardeşim forumda önce onaylı üye olman gerek
güzel fikir bende geliyorum
nasıl kullanıyorsun peki hangi ligde ?
Eren Başkut#7416 eklerseniz discorddan oyun içi kulübe ve discord sunucumuza alabilirim <3

Ʉ₥⛎⚽✅
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
nasıl kullanıyorsun peki hangi ligde ?
kankam rank yoktu,demirden başladım gold3 üm daha sorun yok.2-3 kişi scrept dedi onlarada güzel cevapla geciştirdim.Sorun olmadı.Birde şöyle bi taktik var acıklıyım size,Onuda paylaşcam forumda.Deli gibi scrept oldugunuz anlasıldı felan.Direk sövün,flame yapın.Flameden kesin 15gün hesabı askıya alır.Bana düşmez bu sayede.Detaylı bilgiyi paylaşıcagım.Yarın öglen hatırlatıp,bildirim yaparsanız.Detayı paylasırım.Şimdi vaktim olmadıgından dolayı,baştan savma iş yapmıyım :)

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Onaylı üye olmadığım için lol hilesi kullanamıyorum fakat discord sunucunuza bir göz atmak için sana arkadaşlık isteği atıcam :)

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
kankam rank yoktu,demirden başladım gold3 üm daha sorun yok.2-3 kişi scrept dedi onlarada güzel cevapla geciştirdim.Sorun olmadı.Birde şöyle bi taktik var acıklıyım size,Onuda paylaşcam forumda.Deli gibi scrept oldugunuz anlasıldı felan.Direk sövün,flame yapın.Flameden kesin 15gün hesabı askıya alır.Bana düşmez bu sayede.Detaylı bilgiyi paylaşıcagım.Yarın öglen hatırlatıp,bildirim yaparsanız.Detayı paylasırım.Şimdi vaktim olmadıgından dolayı,baştan savma iş yapmıyım :)
tamamdır çok teşekkürler dostum o elolarda çok sıkıntı almaz zaten adamların çoğu sc nin nasıl olduğunu bilmiyor ben çok eskide kullanmıştım bi süre ama bayağdır elime sürmüyorum dia 3 üm şuan Geong Si ekle istersen gireriz beraber sc siz :)

Ʉ₥⛎⚽✅
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
tamamdır çok teşekkürler dostum o elolarda çok sıkıntı almaz zaten adamların çoğu sc nin nasıl olduğunu bilmiyor ben çok eskide kullanmıştım bi süre ama bayağdır elime sürmüyorum dia 3 üm şuan Geong Si ekle istersen gireriz beraber sc siz :)
Kankam sc siz oynamıyorum ya,Video izlerken zevk alırsın ya..Bende screpte düşündüklerimi yaptırınca zevk alan bi türdenim :D Keyfe oynuyorum öyle ^^

Sanırım çoktan kaybettim
Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Dcde akitf olarak duran birisi var mı gelicem ama yardımcı olabilecek biri varsa sevinirim.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
geliyorum benide yazın

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhabalar,pre bulmak,arkadaş edinmek,ve eğlenmek istiyorsanız veya hesap kasmak istiyorsanız script kullanan herkesi oyun içi kulübüme ve discord sunucumuza bekliyorum.Şu anda 3 kişi hesap kasıyor diğerlerimiz ise ranked kasıyoruz.Sizler de script kullanıyorsanız ve dediğim şekilde faydalanmak istiyorsanız discord :
Eren Başkut#7416 ekleyerek katılabilirsiniz.
ben kullanıyordum anında ban yedim oynayışım scriptten farkı yok wxjung ekle

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
Sen beni arkadaş olarak ekle discorddan ben bildiğim tüm yardımları yaparım

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
luzdelciola nick kanka arkadaş ekleyin kulübe gelirim her türlü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...