♥ ᴡʜɪsᴋᴇʀs ♥
Uzman Üye
sc ile dia ya kadar kasalım
d
sc ile dia ya kadar kasalımd
Eren Başkut#7416 Ekleyin oyun içi ve discord sunucumuza alalım hemen sizi de <3Dc girmiyor hocam bende mi soeun var
kardeşim forumda önce onaylı üye olman gerek
güzel fikir bende geliyorum
Eren Başkut#7416 eklerseniz discorddan oyun içi kulübe ve discord sunucumuza alabilirim <3nasıl kullanıyorsun peki hangi ligde ?
kankam rank yoktu,demirden başladım gold3 üm daha sorun yok.2-3 kişi scrept dedi onlarada güzel cevapla geciştirdim.Sorun olmadı.Birde şöyle bi taktik var acıklıyım size,Onuda paylaşcam forumda.Deli gibi scrept oldugunuz anlasıldı felan.Direk sövün,flame yapın.Flameden kesin 15gün hesabı askıya alır.Bana düşmez bu sayede.Detaylı bilgiyi paylaşıcagım.Yarın öglen hatırlatıp,bildirim yaparsanız.Detayı paylasırım.Şimdi vaktim olmadıgından dolayı,baştan savma iş yapmıyımnasıl kullanıyorsun peki hangi ligde ?
tamamdır çok teşekkürler dostum o elolarda çok sıkıntı almaz zaten adamların çoğu sc nin nasıl olduğunu bilmiyor ben çok eskide kullanmıştım bi süre ama bayağdır elime sürmüyorum dia 3 üm şuan Geong Si ekle istersen gireriz beraber sc sizkankam rank yoktu,demirden başladım gold3 üm daha sorun yok.2-3 kişi scrept dedi onlarada güzel cevapla geciştirdim.Sorun olmadı.Birde şöyle bi taktik var acıklıyım size,Onuda paylaşcam forumda.Deli gibi scrept oldugunuz anlasıldı felan.Direk sövün,flame yapın.Flameden kesin 15gün hesabı askıya alır.Bana düşmez bu sayede.Detaylı bilgiyi paylaşıcagım.Yarın öglen hatırlatıp,bildirim yaparsanız.Detayı paylasırım.Şimdi vaktim olmadıgından dolayı,baştan savma iş yapmıyım![]()
Kankam sc siz oynamıyorum ya,Video izlerken zevk alırsın ya..Bende screpte düşündüklerimi yaptırınca zevk alan bi türdenimtamamdır çok teşekkürler dostum o elolarda çok sıkıntı almaz zaten adamların çoğu sc nin nasıl olduğunu bilmiyor ben çok eskide kullanmıştım bi süre ama bayağdır elime sürmüyorum dia 3 üm şuan Geong Si ekle istersen gireriz beraber sc siz![]()
ben kullanıyordum anında ban yedim oynayışım scriptten farkı yok wxjung ekleArkadaşlar merhabalar,pre bulmak,arkadaş edinmek,ve eğlenmek istiyorsanız veya hesap kasmak istiyorsanız script kullanan herkesi oyun içi kulübüme ve discord sunucumuza bekliyorum.Şu anda 3 kişi hesap kasıyor diğerlerimiz ise ranked kasıyoruz.Sizler de script kullanıyorsanız ve dediğim şekilde faydalanmak istiyorsanız discord :
Eren Başkut#7416 ekleyerek katılabilirsiniz.