Uzman Üye
dostum kalista ve katarına cok verimsiz. ayrıca kalista pasıfınden dolayı bellı edıyor dıyosunda hiç belli etmıyor el ile daha seri kullanırsın pasifini emin olKata ve kalista ile oynayabilirsin ama kalista oynarken dikkat et pasifinden dolayi scripti cok rahat belli ediyor eğer report ederlerse banlanma riskin yüksek baya
akali cok uçurum. zed te de cok verım alınmaz gibikardes scriptle akalı oynarsın zed ohynarsın ezrael felan
senin önerin ne sc ile daha hızlı lig atlamak için en iyi hero hangisilee sin cok guzel calısıyor bişeylerin yanlıs olmalı
Post automatically merged:
dostum kalista ve katarına cok verimsiz. ayrıca kalista pasıfınden dolayı bellı edıyor dıyosunda hiç belli etmıyor el ile daha seri kullanırsın pasifini emin ol
Post automatically merged:
akali cok uçurum. zed te de cok verım alınmaz gibi
buyucu olarak syndrasenin önerin ne sc ile daha hızlı lig atlamak için en iyi hero hangisi
vayne iş görmez mi ben daha denemedim ama onaylı üye olunca deneyeceğim dediklerinibuyucu olarak syndra
adc de ezreal
vayne de cok guzel gorur tabi . ezreal skill shot oldugu ıcın scriptle kill cıkarması daha rahat diye soyledım yoksa vayne de cok ıyı. senın main ney ?vayne iş görmez mi ben daha denemedim ama onaylı üye olunca deneyeceğim dediklerini
ben adc oynuyorum plat elodayım sen ne oynuyorsun kankavayne de cok guzel gorur tabi . ezreal skill shot oldugu ıcın scriptle kill cıkarması daha rahat diye soyledım yoksa vayne de cok ıyı. senın main ney ?
bende genelde buyucu veya adc oynuyorumben adc oynuyorum plat elodayım sen ne oynuyorsun kanka
hangi kümede oynuyorsun ve sc yüzünden ban yedin mi hiçbende genelde buyucu veya adc oynuyorum
tabiki yedim. şuan 4. çarım 2. haftamdayım ban yemedım 24 lvl suan hesabım. unranked urfta takılıyorum cok zevklı oluyor ama bazı hayal kırıklıkları var scrpıtte bazı herolarda...hangi kümede oynuyorsun ve sc yüzünden ban yedin mi hiç
peki%100 banlanıyormu yoksa oynama şansın varmı belli etmezsentabiki yedim. şuan 4. çarım 2. haftamdayım ban yemedım 24 lvl suan hesabım. unranked urfta takılıyorum cok zevklı oluyor ama bazı hayal kırıklıkları var scrpıtte bazı herolarda...
er yada gec %100 banlanıyorsun ama istisna olarak 8 9 ay dayanan ınsanlarda varpeki%100 banlanıyormu yoksa oynama şansın varmı belli etmezsen
anladım kanka ozman smürf hesaptan oynamaya devam hazır hesaptan olmayalımer yada gec %100 banlanıyorsun ama istisna olarak 8 9 ay dayanan ınsanlarda var
arkadaşlar script ile leesin çok kötü çalışıyor çok fazla oynadım iyi değil yane yada ben ayar yapamadım bilmiyorum lig atlamak için sc ile hangi heroalrı oynamam lazım boş yorum yapmayın lütfen teşekkürler
söylermisin kanka nasıl oluyorknka ben cok iyi script yaptım baya iyi istiyorsan soylim
söylermisin kanka nasıl oluyor
söylermisin kanka nasıl oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?