Nasıl sıfırlayabiliriz?hocam dosyaları sıfırladım oldu gerçekten şaşırdım eline sağlık oldu dosyaları sıfırlayın
Windows tuşu + R > %appdata% > appdata/ws > wsMenu yolundaki ws klasörünü veya wsMenu klasörünü silmen durumunda sorunun çözülecektirayrıca C:/WindSharp klasörü de silinecek diye biliyorum.Normalde zaten takip etmediğinde insanlar konu açar ve çalışmıyor etiketiyle paylaşırlardı senin sorunun tam olarak şöyle biraz eksik yazmışsın bir tuşa basıp kitlemişsin aktif olarak takip ediyor hiç bir şeye basmasan bile mouse takip ediyor değil mi eğer böyleyse özel oyun aç script menüsünü aç on gördüğünü-gördüklerini kapat ya muhtemelen zaten orbwalking kısmında bir yer takılı kalmıştır ha en olmadı ben öyle bulamam diyorsan şunu yap
Windows tuşu + R > %appdata% > appdata/ws > wsMenu yolundaki ws klasörünü veya wsMenuklasörünü silmen durumunda sorunun çözülecektir
hayır onlar config vs. değil onlar oyuna injectlenmesi için gereken dll kütüphanesinin tutulduğu yer.ayrıca C:/WindSharp klasörü de silinecek diye biliyorum.