Script mouse'u takip ediyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
başlıktada belirttiğim gibi oyun esnasında yanlışıkla bir tuş kombinasyonu yaptım ve sc mouse'u takip ediyor. Bunu nasıl eski haline döndürürüm yardımcı olursanız sevirim..

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
hazır cfg kullanıyorsan cfgyi tekrar at ben öyle yapıyorum

Süper Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Tam olarak ayarı bilmiyorum config dosyanı sıfırlayabilirsin, eve gittiğimde ayarı söylerim.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
dostum bence çok sıkıntı değil yönlerdinmen yeterli alışırsın

Adaletten Bahsetmeyin Bana Hani Nerde Adalet
Banlı Üye
5 HİZMET YILI
hocam dosyaları sıfırladım oldu gerçekten şaşırdım eline sağlık oldu dosyaları sıfırlayın

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Normalde zaten takip etmediğinde insanlar konu açar ve çalışmıyor etiketiyle paylaşırlardı senin sorunun tam olarak şöyle biraz eksik yazmışsın bir tuşa basıp kitlemişsin aktif olarak takip ediyor hiç bir şeye basmasan bile mouse takip ediyor değil mi eğer böyleyse özel oyun aç script menüsünü aç on gördüğünü-gördüklerini kapat ya muhtemelen zaten orbwalking kısmında bir yer takılı kalmıştır ha en olmadı ben öyle bulamam diyorsan şunu yap
Windows tuşu + R > %appdata% > appdata/ws > wsMenu yolundaki ws klasörünü veya wsMenu klasörünü silmen durumunda sorunun çözülecektir

uff ya
Uzman Üye
Ödüller
9
Sosyal
10 HİZMET YILI
Normalde zaten takip etmediğinde insanlar konu açar ve çalışmıyor etiketiyle paylaşırlardı senin sorunun tam olarak şöyle biraz eksik yazmışsın bir tuşa basıp kitlemişsin aktif olarak takip ediyor hiç bir şeye basmasan bile mouse takip ediyor değil mi eğer böyleyse özel oyun aç script menüsünü aç on gördüğünü-gördüklerini kapat ya muhtemelen zaten orbwalking kısmında bir yer takılı kalmıştır ha en olmadı ben öyle bulamam diyorsan şunu yap
Windows tuşu + R > %appdata% > appdata/ws > wsMenu yolundaki ws klasörünü veya wsMenu klasörünü silmen durumunda sorunun çözülecektir
ayrıca C:/WindSharp klasörü de silinecek diye biliyorum.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
delete mouse device driver then re-install mouse driver :-D

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
dosyaları silip tekrar yüklemeyi denedin mi

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
windsharp kayıtlı olduğu dosyayı sil ve tekrar yükle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...