Onaylı Üye
arakdaşlar script üzerinde güncellendi yazıyor ama tıkladıgımızda güncelleniyor yazıyor bugmu ve hile ne zamana bıter guncellenmesi
hacı oynadığım ve beğendiğim heroları söyleyeyim sana.script için hero önerisi lazım beyler syndra xerath gibi klasik çarları geçin her lane için3 tane şamp lazım jung mid solo adc sup gibi lanelerde 3 hero toplam 15 hero lazım önerebilicek varmı
Çok saol kardeşim supa swain düşündüm birde şey aphellios otomatik şu shiruken biriktirip mi shiruken atıyor öyleyse onu kesin kullanırım birde kalista ezreal yerine başka önerirmisin kaisa iyi galiba öyle duydumhacı oynadığım ve beğendiğim heroları söyleyeyim sana.
orman; Lee sin, Rengar, Graves
adc; Aphellios, Jinx, Kalista, Ezreal
mid; katarina, viktor, velkoz
top; oynamadığım için bilmiyorum ama tek denediğim irelia güzeldi beğendim.
sup; thresh, blitz, lulu, ZİLEAN (en sevdiğim)
Luluda script sıknıtı çıkartıyor oyundan sürekli kopup yeniden bağlanıyor bu problemi yaşadın mı ?hacı oynadığım ve beğendiğim heroları söyleyeyim sana.
orman; Lee sin, Rengar, Graves
adc; Aphellios, Jinx, Kalista, Ezreal
mid; katarina, viktor, velkoz
top; oynamadığım için bilmiyorum ama tek denediğim irelia güzeldi beğendim.
sup; thresh, blitz, lulu, ZİLEAN (en sevdiğim)
kaisa güzel adclerin çoğunu oynadım lane olarak adc alıyorum. Twitch, kog maw, ashe de oynayabilirsin q açtıktan sonra fena oluyorÇok saol kardeşim supa swain düşündüm birde şey aphellios otomatik şu shiruken biriktirip mi shiruken atıyor öyleyse onu kesin kullanırım birde kalista ezreal yerine başka önerirmisin kaisa iyi galiba öyle duydum
yok olmadı sup seviyorsan zilean oyna hacı en sevdiğim sup hero 6dan sonra adamların ölümsüz oluyor müthiş sarıyor özellikle URF modundaLuluda script sıknıtı çıkartıyor oyundan sürekli kopup yeniden bağlanıyor bu problemi yaşadın mı ?
Kanka aphe nasılkata çok oynama bence çok kotu
Bugün yarın güncellenir dostum sabır gösterin gelirarakdaşlar script üzerinde güncellendi yazıyor ama tıkladıgımızda güncelleniyor yazıyor bugmu ve hile ne zamana bıter guncellenmesi
KArdeşim bu scriptte ben evadeyi kapatmak istiyorum ama hnai sadece blitz q th q gibi gelen skilleri belli bir çizgiyle gösterme ayarı varmıdır yaBugün yarın güncellenir dostum sabır gösterin gelir
Yok galiba kardo ya bende araştırdım onu amabulamadımKArdeşim bu scriptte ben evadeyi kapatmak istiyorum ama hnai sadece blitz q th q gibi gelen skilleri belli bir çizgiyle gösterme ayarı varmıdır ya