Seçkin Üye
there are many topics on about script guide or many video on youtube
Onaylı üye olan da yorum kasiyor ne farkı var oda seckin peşinde1 rehber yok kardeşim
2 cisi onaylı üye olmayan kişiler yorum kasma çabasında
Vallaha Kanka Ya türkçe olsa rahatlicaz
Post automatically merged:
Link Varmı ?
Bi arkadaşta söyledi türkçe yaptım ama bi işe yaramıyor gerksiz türkçeleştirme vartürkçe dil desteği eklendi diye biliyorum indirmiştim de mesajlar silinince indiremedim tekrar.
Ben cevap vermesinler demedim scripti indircekler diye 50 yorum kasacaklar diye boş yapmassınlar dedim inşallah anlamışsındırBurada onaylı üye değilim ama yılların scriptcisi olarak Script terminolojisine hakimim, aklına takılan yerler varsa sor elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Script içindeki terimler genelde global terimler olduğu için, birinin cevap vermesi için ille de Onaylı Üye olmasına gerek yok. Script geçmişi olan insanlar da sorduğun sorulara cevap verebilir.
Aynen ama bir mantık daha var antreman moduna gir kukla koy menüden herşeyi kapat tek tek herşeyi açıp dene eve gidince deneyeceğimkatılıyorum sana bi rehber videosu olsa çok iyi olucak neyi nasıl yapıcaz bilmiyoruz
Kusura bakma ben yanlış anlamışım.Bi arkadaşta söyledi türkçe yaptım ama bi işe yaramıyor gerksiz türkçeleştirme var
Ben cevap vermesinler demedim scripti indircekler diye 50 yorum kasacaklar diye boş yapmassınlar dedim inşallah anlamışsındır
Yoksa herkez düşüncesini yazabilir ben kismeye öyle birşye demem güzel güzel tartışalım diye söğledimBurada onaylı üye değilim ama yılların scriptcisi olarak Script terminolojisine hakimim, aklına takılan yerler varsa sor elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Script içindeki terimler genelde global terimler olduğu için, birinin cevap vermesi için ille de Onaylı Üye olmasına gerek yok. Script geçmişi olan insanlar da sorduğun sorulara cevap verebilir.
Link verirmisin knkforumda vardı kullanışı
Yapmasınlar işte kimsenin hakkını yemek zorunda deillerOnaylı üye olan da yorum kasiyor ne farkı var oda seckin peşinde
Bağzı şeyler türkçetürkçe dil desteği eklendi diye biliyorum indirmiştim de mesajlar silinince indiremedim tekrar.
Ben yapıyorum en az 3 gün verin neyin neye yaradığını çözüp vido olarak paylaşıcağımevet biri rehberimiz olsa iyi olur.
Bende hile oyuna baslayınca gelmiyo bişey anlamadım vallaBi arkadaşta söyledi türkçe yaptım ama bi işe yaramıyor gerksiz türkçeleştirme var
Ben cevap vermesinler demedim scripti indircekler diye 50 yorum kasacaklar diye boş yapmassınlar dedim inşallah anlamışsındır
Aynen ama bir mantık daha var antreman moduna gir kukla koy menüden herşeyi kapat tek tek herşeyi açıp dene eve gidince deneyeceğim