Script Rehberi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
there are many topics on about script guide or many video on youtube

Üye
7 HİZMET YILI
konu açılmış deniyor fakat bende bulamadım konu linkine yönlendirme şansınız varmıdır teşekkürler.

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
katılıyorum sana bi rehber videosu olsa çok iyi olucak neyi nasıl yapıcaz bilmiyoruz

Life goes on
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
forumda vardı kullanışı

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
1. her şeyi birilerinden beklemeyin arkadaşlar, adamlar scripti yazmış sen azıcık emek harcayıp kullanamıyorsa zaten kullanma
2. hatırlatırım sen de bu foruma direkt onaylı üye olarak kayıt olmadın, zaten gereksiz yorum atıp mesaj kasanları admin tespit ediyordur

Efsane Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
önerilen ayarlar gayet iyi zaten başka yar yapmamanızı öneririm kulnadıgınız heroyu nelirt yeterli hepsi ayarlı zaten

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Ben ne yazakki daha indiremedim hiç bir hileyi :D

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
1 rehber yok kardeşim
2 cisi onaylı üye olmayan kişiler yorum kasma çabasında

Vallaha Kanka Ya türkçe olsa rahatlicaz
Post automatically merged:

Link Varmı ?
Onaylı üye olan da yorum kasiyor ne farkı var oda seckin peşinde

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar bu konu daha önceden foruma yazılmıştı sanki öyle hatırlıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Bu yorum kasma olayı hangi mantığa dayanıyor anlamadım. Daha farklı bir uygulamaya gidilebilir. İnsanların boş boş yorum yapmaları normal.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Burada onaylı üye değilim ama yılların scriptcisi olarak Script terminolojisine hakimim, aklına takılan yerler varsa sor elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Script içindeki terimler genelde global terimler olduğu için, birinin cevap vermesi için ille de Onaylı Üye olmasına gerek yok. Script geçmişi olan insanlar da sorduğun sorulara cevap verebilir.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
DOGGY
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
türkçe dil desteği eklendi diye biliyorum indirmiştim de mesajlar silinince indiremedim tekrar.
Bi arkadaşta söyledi türkçe yaptım ama bi işe yaramıyor gerksiz türkçeleştirme var

Burada onaylı üye değilim ama yılların scriptcisi olarak Script terminolojisine hakimim, aklına takılan yerler varsa sor elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Script içindeki terimler genelde global terimler olduğu için, birinin cevap vermesi için ille de Onaylı Üye olmasına gerek yok. Script geçmişi olan insanlar da sorduğun sorulara cevap verebilir.
Ben cevap vermesinler demedim scripti indircekler diye 50 yorum kasacaklar diye boş yapmassınlar dedim inşallah anlamışsındır

katılıyorum sana bi rehber videosu olsa çok iyi olucak neyi nasıl yapıcaz bilmiyoruz
Aynen ama bir mantık daha var antreman moduna gir kukla koy menüden herşeyi kapat tek tek herşeyi açıp dene eve gidince deneyeceğim

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Bi arkadaşta söyledi türkçe yaptım ama bi işe yaramıyor gerksiz türkçeleştirme var

Ben cevap vermesinler demedim scripti indircekler diye 50 yorum kasacaklar diye boş yapmassınlar dedim inşallah anlamışsındır
Kusura bakma ben yanlış anlamışım.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
DOGGY
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Yoksa herkez düşüncesini yazabilir ben kismeye öyle birşye demem güzel güzel tartışalım diye söğledim

forumda vardı kullanışı
Link verirmisin knk

Onaylı üye olan da yorum kasiyor ne farkı var oda seckin peşinde
Yapmasınlar işte kimsenin hakkını yemek zorunda deiller

türkçe dil desteği eklendi diye biliyorum indirmiştim de mesajlar silinince indiremedim tekrar.
Bağzı şeyler türkçe
evet biri rehberimiz olsa iyi olur.
Ben yapıyorum en az 3 gün verin neyin neye yaradığını çözüp vido olarak paylaşıcağım

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI

Aynen ama bir mantık daha var antreman moduna gir kukla koy menüden herşeyi kapat tek tek herşeyi açıp dene eve gidince deneyeceğim
Bende hile oyuna baslayınca gelmiyo bişey anlamadım valla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...