Ofcourse using script always has a risk of doing that sirLolde, can we eat a ban?
teşekkür ederimZed ayarlarında auto Q harass ve Auto E harass'ı kapat ve w kendin at sc'de kapat bu şekilde aşırı iyi performans alırsın Ayrıca R minimum hp barını %60 yap![]()
Syndra candır jungle oynamıştım oyun taşıtır netSyndrayı denemek lazım teşekkürler
lolde ben ban yemedim daha hadi bakalımLolde kesin ban yer miyiz?
Abi Doclama açmasak ban yermiyiz ?Dostlarım bir önceki paylaşımımda isteğiniz üzerine böyle bir konuya geçmek istedim Script ile ilgili sorunu,sorusu daha iyi oynamak için yapılması gereken tüyoları sizinle paylaşacağım ancak bunu Soru-Cevap eşliğinde yapacağım istediğiniz soruyu bu konu altına yazın bildiğim kadarıyla yardım edeyim![]()
yersin geneAbi Doclama açmasak ban yermiyiz ?
YersinAbi Doclama açmasak ban yermiyiz ?
Evet, her hero ile farklı ayar yapılıyorher heroya farklı ayar mı yapılıyo![]()
Peki bekliyorum.Detaylı bilgi için konu açmam gerek senin için yapacağım Syndra iyi oynadığım ve tavsiye ettiğim şampiyonlar arasında gün içinde konu gelecek![]()
Dodge Only Dangerous'u açScripti daha az belli etmek için ne yapabiliriz. Evadeden bahsediyorum
Thresh Q'su high yap. Eğer flash'ın yoksa extreme yapDost very high mı medium mu high mi hangisini yapmalıyız örneğin thresh'in q'su için ?
Vayne icin ayar solermsn boslk tusuna basiorm duz vuruor skillerden kaciyor amaDostlarım bir önceki paylaşımımda isteğiniz üzerine böyle bir konuya geçmek istedim Script ile ilgili sorunu,sorusu daha iyi oynamak için yapılması gereken tüyoları sizinle paylaşacağım ancak bunu Soru-Cevap eşliğinde yapacağım istediğiniz soruyu bu konu altına yazın bildiğim kadarıyla yardım edeyim![]()
Dostum onun için evadee ayarlarından List-Enemy Spelly bölümünden spell dodge u kapatırsan skillerden q ile kaçmazVayne icin ayar solermsn boslk tusuna basiorm duz vuruor skillerden kaciyor ama