Onaylı Üye
Bu sitedeki iyi bence
Sitede böyle bir şey olduğunu biliyorum konuyu açmazdım direkt. Farklı seçenekler için konu açtım.bu sitedeki ideal bence gayet güzel yapmışlar ama öğrenmek lazım ayarları çok
açık kaynaklı bir bypass örneği bulabilir miyim hocam? incelemek istiyorum. Biliginiz var mı?Hayır o yüzden byppas'ı önerdim zaten 75$ aylığı
BGX ve RTX aynıKanki bgx eski geliştiricileri yeni sc çıkardı rtx diye şuan free trial key veriyorlar gidip deneyebilirsin eğer beğenirsen satışa çıkınca alabilirsin.
Hexlol scripti denemediysen onu da tavsiye edem kral free trial veriyorlar link bulamazsan özelden yaz atayım.BGX ve RTX aynı
Hocam okumuyorsunuz sanırım. Ben ücretli olanlarla ilgilendiğimi belirttim. İyi veya kötü olduğuyla ilgili herhangi bir fikir istemedim.bu sitedeki gayet güzel hocam
trial için link verebilir misin hocam.Kanki bgx eski geliştiricileri yeni sc çıkardı rtx diye şuan free trial key veriyorlar gidip deneyebilirsin eğer beğenirsen satışa çıkınca alabilirsin.
link atabilir misin aşırı merak ettim bulamadım daKanki bgx eski geliştiricileri yeni sc çıkardı rtx diye şuan free trial key veriyorlar gidip deneyebilirsin eğer beğenirsen satışa çıkınca alabilirsin.
Toir paste bir script kendisi almasına gerek yok aynı performanslar ve rezalet bir script parasına yazıkHexlol scripti denemediysen onu da tavsiye edem kral free trial veriyorlar link bulamazsan özelden yaz atayım.
Maalesef bilmiyorum o kadar detaylısınıaçık kaynaklı bir bypass örneği bulabilir miyim hocam? incelemek istiyorum. Biliginiz var mı?
BGX ile RTX aynı şey. arkadaş doğru bilgi sahibi değil. Fikir almak doğru olmaz.link atabilir misin aşırı merak ettim bulamadım da
Paste olduğu söyleniyor. Ban da yiyebiliyorlar. İncelemiştim.PentaSharp kullanan arkadaşım var. Baya memnun
Bu wsrebornu lol'un anticheat sistemi yakalıyor mu hocam? Yoksa ban için illaki report+ ticket mı lazımBGX ile RTX aynı şey. arkadaş doğru bilgi sahibi değil. Fikir almak doğru olmaz.
Post automatically merged:
Paste olduğu söyleniyor. Ban da yiyebiliyorlar. İncelemiştim.
Herhangi bir bilgim yokBu wsrebornu lol'un anticheat sistemi yakalıyor mu hocam? Yoksa ban için illaki report+ ticket mı lazım