Uzman Üye
script ile vayne e sini sadece adam duvarın önüne geçince değilde herhangi bir mesafe kapatma skilli kullanan şampiyon (irelia q, jax q, talon q gibi) veya yakındaki bir suikastçiye atma ayarı yok mu?
karşı takıma bir iki bot ekleyip deneseneevet dostum işim gücüm yok gelmiş burada böyle dalga geçip eğleniyorum. yahu ne dalga geçeceğim seninle? yok gapcloser falan. Kör değilim
gapcloser tam olarak neredeVayne menüsü -> E ayarlarından Gapcloser alt menüsüne girip istediğiniz şampiyonu işaretleyebilirsiniz.
evet dostum işim gücüm yok gelmiş burada böyle dalga geçip eğleniyorum. yahu ne dalga geçeceğim seninle? yok gapcloser falan. Kör değilimDalga mı geçiyorsun? Attığın menüde en yukarıda Gapcloser ayarı var. Kırpmışsın orayı.
karşı takıma bir iki bot ekleyip deneseneevet dostum işim gücüm yok gelmiş burada böyle dalga geçip eğleniyorum. yahu ne dalga geçeceğim seninle? yok gapcloser falan. Kör değilim
aaaa, öyle yapınca çalıştı. Teşekkürler.karşı takıma bir iki bot ekleyip denesene
Yok dostum onunla alakası yokmuş. Karşı Takıma bot koyunca 1-2 tane oldu. Çok teşekkürler yardım ettiğin için.Çok garip sende burada o menünün olmaması, ben mi yanılıyorum diye açıp kontrol ettim ve bende en yukarıda gapcloser e alt menüsü var. Misc menüsünü de kontrol eder misin?