Onaylı Üye
aim i halledip hemen geliyorum
çok doğru seçim bende soraka oynayarak şuan masterdayım çok kolay oluyorsadece soraka oynayarak cha oldum yakalanmıyorum![]()
hocam ayarların nelerçok doğru seçim bende soraka oynayarak şuan masterdayım çok kolay oluyor
klasik ayarlar w uyu kendim kullanıyorum genelde ama listeden kimi bufflayacaksam onu yükseltiyorum.hocam ayarların neler
olay banlama sıklığı değil kardeşim olay sc yapımcılarının kodları muazzam ustalıkla gizleyebilmesinden geçiyor. zaten sistem hertürlü yabancı yazılımı hile olarak algılayıp oyundan atıyor. veya banlıyor hile diye reportlasan bile o reporttan ban yiyen sayısı bi elin parmaklarını geçmezalışılagelmedik bir şekilde banlanma sıklığı düşük sanırım lazysharp ile alakalı belli olmuyor dicem ama imkansız evade açık oynuyorum
kuvvet ihtimal riot ortalama gold ve altı kümelenmiş tr sunucusu oyuncu grubunu bir şekilde dışlamayı göze almıyor
tıpki bir zamanlar knight online sın hileye karşı antihile deneyip sonrasında hile yolu ile elde edilmek istenen amacı kendisinin oyun içerisinde bedel karşılığı vermeye başlaması
ve böylece oyuna karşı olan talebi düşük sınırlama ile belirli bir ortalamada tutmaya çalışması gibi.
ama evet aramda genelikle sc oynayanlar ile karşılaşıyorum
geçen sihirdar vadisi dereceli maçta xerath + rengar sc li ve senna ile karşılarında takılırken ki farm odaklı oyun iken 1-2 enstantane de dodge mekanik olunca 44dk boyunca space tuşunu hatim indirdiler oyun içi platformda ....
n'aptım derseniz, tek bir cevab dahi yazmadan oyun sonu küfür ve hakaretten report ettim ki hayal ötesine varan cinsten, bir insan hazmediği bir duruma alışmak zorunda değil, katlanmak zorunda da değil ama tepkinin de bir dozajı ve ölçüsü olmalı diyorum.
kanka alfa oğlu alfasın he xdfsghfsadece soraka oynayarak cha oldum yakalanmıyorum![]()
alakası yok, banwave takıldığında kralın gelse her türlü banı yersin. Kodlanma ile alakası yok. Oyuna inject edilebilen her şey tespit edilebilir. Olay Riot'un bunu takmaması. 2-3 ayda bir banwave'i açar. Sonra yoluna bakar. Zaten adamlar da yayınladığı makalede söyledi. Sc kullanan güruh(grubun) büyük bir kısmı Demir-Gold Elo arasında takılıyor. Plat ve üstünde yaptığı hareketlerden 2-3 ban yediği zaman çok çabuk hesabı banlanıyor.(belli oluyor). Ama işini biliyorsan yine banlanmazsın.(Ezevade'i abartmayıp low da kullanır, hatta kapatırsan baya düşer. Ama banwave'e denk gelirsen her türlü gidiyorsun..)olay banlama sıklığı değil kardeşim olay sc yapımcılarının kodları muazzam ustalıkla gizleyebilmesinden geçiyor. zaten sistem hertürlü yabancı yazılımı hile olarak algılayıp oyundan atıyor. veya banlıyor hile diye reportlasan bile o reporttan ban yiyen sayısı bi elin parmaklarını geçmez