Script Yalanları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Beyler cidden yalanları boş verinde, okadar salak insan doluki adam hile diyorum adam ne hilesi salak diyip bana hakaret ediyor. Asıl cringe olan bu olay bence adamın sc olduğu belli 20 levelde gitmiş kogmaw almış direk seçim ekranından anlaşılıyor artık. karakter titriyor adamın.

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
tahmin edildikten sonra koşup ölenler var bı de

Onaylı Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
alışılagelmedik bir şekilde banlanma sıklığı düşük sanırım lazysharp ile alakalı belli olmuyor dicem ama imkansız evade açık oynuyorum
kuvvet ihtimal riot ortalama gold ve altı kümelenmiş tr sunucusu oyuncu grubunu bir şekilde dışlamayı göze almıyor
tıpki bir zamanlar knight online sın hileye karşı antihile deneyip sonrasında hile yolu ile elde edilmek istenen amacı kendisinin oyun içerisinde bedel karşılığı vermeye başlaması
ve böylece oyuna karşı olan talebi düşük sınırlama ile belirli bir ortalamada tutmaya çalışması gibi.
ama evet aramda genelikle sc oynayanlar ile karşılaşıyorum
geçen sihirdar vadisi dereceli maçta xerath + rengar sc li ve senna ile karşılarında takılırken ki farm odaklı oyun iken 1-2 enstantane de dodge mekanik olunca 44dk boyunca space tuşunu hatim indirdiler oyun içi platformda ....
n'aptım derseniz, tek bir cevab dahi yazmadan oyun sonu küfür ve hakaretten report ettim ki hayal ötesine varan cinsten, bir insan hazmediği bir duruma alışmak zorunda değil, katlanmak zorunda da değil ama tepkinin de bir dozajı ve ölçüsü olmalı diyorum.

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
ben hile kullanan karşısındakinin ne oluduğunu biliyordur diyor geçiyorum :)

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
alışılagelmedik bir şekilde banlanma sıklığı düşük sanırım lazysharp ile alakalı belli olmuyor dicem ama imkansız evade açık oynuyorum
kuvvet ihtimal riot ortalama gold ve altı kümelenmiş tr sunucusu oyuncu grubunu bir şekilde dışlamayı göze almıyor
tıpki bir zamanlar knight online sın hileye karşı antihile deneyip sonrasında hile yolu ile elde edilmek istenen amacı kendisinin oyun içerisinde bedel karşılığı vermeye başlaması
ve böylece oyuna karşı olan talebi düşük sınırlama ile belirli bir ortalamada tutmaya çalışması gibi.
ama evet aramda genelikle sc oynayanlar ile karşılaşıyorum
geçen sihirdar vadisi dereceli maçta xerath + rengar sc li ve senna ile karşılarında takılırken ki farm odaklı oyun iken 1-2 enstantane de dodge mekanik olunca 44dk boyunca space tuşunu hatim indirdiler oyun içi platformda ....
n'aptım derseniz, tek bir cevab dahi yazmadan oyun sonu küfür ve hakaretten report ettim ki hayal ötesine varan cinsten, bir insan hazmediği bir duruma alışmak zorunda değil, katlanmak zorunda da değil ama tepkinin de bir dozajı ve ölçüsü olmalı diyorum.
olay banlama sıklığı değil kardeşim olay sc yapımcılarının kodları muazzam ustalıkla gizleyebilmesinden geçiyor. zaten sistem hertürlü yabancı yazılımı hile olarak algılayıp oyundan atıyor. veya banlıyor hile diye reportlasan bile o reporttan ban yiyen sayısı bi elin parmaklarını geçmez

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
sc olduğum anlaşıldığımda aynen kanka hileyim ekleyin sizi de boostlayıyım isterseniz diyorum sorun ortadan kalkıyor .d maç sonu 9 istek

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Ağlıcaksın Oynamayalım Dedim Şuan Diamond 1 im :)

hEKLenDinEvlat
Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Euw'de Xerath oynayınca başıma geldi.Her skili yiyordu adam :D Sıçra atıyor R otomatik olarak sıçra attığı yere odaklanıyordu." I'll report u, *** hacker" filan yazdı. Bende " I'm from Korea, euw so easy server bro,you should improve yourself, u are so bad" diyip yatıştırmıştım adamı (hesap ban yemedi bu arada :D )

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
leagueofgraphstan hesap atıyom bi tane :d

Yaralarım vücudumda değil ruhumda
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Scripti script kullananlar ve daha önce kullanmışlar anlar.Ben scriptle oynarken karşımdaki scriptli oyuncuları hemen anlıyorum.Size script denildiğinde savunma yaparsanız daha çok belli ediyorsunuz.Script denildiğinde AS:dA:DsD yazıp geçiştirin yada cevap yazmayın.Ben 15 tl ye aldığım 30 lvl unranked hesaplarla 1 haftada elmasa kolayca çıktığımdan pekte umrumda deil zaten:)

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
genelde karşıma gelince tıklama hilesinden dolayı çok kolay anlaşılıyor hile olup olmadığı, hile olduğundan %100 emin olmama rağmen yoo ne hilesi gibi şeyler yazınca da komik oluyor

hEKLenDinEvlat
Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
olay banlama sıklığı değil kardeşim olay sc yapımcılarının kodları muazzam ustalıkla gizleyebilmesinden geçiyor. zaten sistem hertürlü yabancı yazılımı hile olarak algılayıp oyundan atıyor. veya banlıyor hile diye reportlasan bile o reporttan ban yiyen sayısı bi elin parmaklarını geçmez
alakası yok, banwave takıldığında kralın gelse her türlü banı yersin. Kodlanma ile alakası yok. Oyuna inject edilebilen her şey tespit edilebilir. Olay Riot'un bunu takmaması. 2-3 ayda bir banwave'i açar. Sonra yoluna bakar. Zaten adamlar da yayınladığı makalede söyledi. Sc kullanan güruh(grubun) büyük bir kısmı Demir-Gold Elo arasında takılıyor. Plat ve üstünde yaptığı hareketlerden 2-3 ban yediği zaman çok çabuk hesabı banlanıyor.(belli oluyor). Ama işini biliyorsan yine banlanmazsın.(Ezevade'i abartmayıp low da kullanır, hatta kapatırsan baya düşer. Ama banwave'e denk gelirsen her türlü gidiyorsun..)

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
ben,bana hile diyenlere yetenek deyip geçiyorum :)

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Kanka soraka ayarlarını paylaşır mısın?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...