Çözüldü Script Yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
Arkadaşlar selam.

Normalde support mainim ama scriptle adc oynamak istiyorum kite falan nasıl yapabilirim? C V K vs vs tuşlar var ama hiç bir şey anlamadım. V bastığımda fareyi minyonların üstünde mi tutacağım nasıl hareket etmem gerekiyor ya da kite için falan neler yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim. Popüler olan bi ADC Config kullanıyorum ama bazen skilleri dodgelayıp bazen dodgelamıyor. Twitch mesela space bastığım zaten W atmıyor combo yapamıyor. Yardım edin lütfen.

Çözüm
Merhabalar, V "LaneClear" bastığınızda fareyi minyonların üstüne getirmenize gerek yok kendisi vuruşları yapacaktır sizin sadece tuşları kullanırken kite atarken mouse'u hangi yöne tutarsanız oraya doğru kite atacaktır ekstra bir şey yapmanıza gerek yok. Bazı skilleri atmıyor diyorsanız eğer "COMBO" kısmından atmayan skil büyük ihtimal kapalıdır oradaki tiki açarsanız combo yaparken atacaktır. Aynı şekilde "Evade" kısmından rakibin hangi skillerini hangi düzeyde dodgeleyip dodgelemeyeceğini de ayarlayabilirsiniz. Daha detaylı WSReborn rehberi için aşağıya link bırakıyorum.

https://memoryhackers.org/konular/wsreborn-tum-detaylariyla.255088/
𐱅𐰇𐰼𐰚
Süper Moderator
Ödüller
10
3 HİZMET YILI
Merhabalar, V "LaneClear" bastığınızda fareyi minyonların üstüne getirmenize gerek yok kendisi vuruşları yapacaktır sizin sadece tuşları kullanırken kite atarken mouse'u hangi yöne tutarsanız oraya doğru kite atacaktır ekstra bir şey yapmanıza gerek yok. Bazı skilleri atmıyor diyorsanız eğer "COMBO" kısmından atmayan skil büyük ihtimal kapalıdır oradaki tiki açarsanız combo yaparken atacaktır. Aynı şekilde "Evade" kısmından rakibin hangi skillerini hangi düzeyde dodgeleyip dodgelemeyeceğini de ayarlayabilirsiniz. Daha detaylı WSReborn rehberi için aşağıya link bırakıyorum.

https://memoryhackers.org/konular/wsreborn-tum-detaylariyla.255088/

Çözüm
Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
Çok teşekkür ederim. Yeni script kullanıcısıyım da Evade dediğin sanırım rakiplerin skillerini dodgelama oluyor. Çünkü yanlışlıkla dün kapattım bir kaç kez öldüm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...