Onaylı Üye
scripte yeni başlıcaktım bu video daha yararlı olur
bende aynı senin gibiyim v ve space den başka bişey bilmiyorumZ tuşu ne işe yariyor acaba oyunda ben sadece v ile farm yapip rakiplere dalarken spaceye basiyorum başka hiçbirşey kullanmiyorum doğru mu yapiyorum acaba?
shift - yasuo combo - e q Exloid OFFArkadaşlar şu hortumu direk atma durumu sc kullanımını çok belli ediyor. Ben onun ayarını bulamadım bir türlü. Nerede acaba bu ayar? Bilen biri yardımcı olursa çok sevinirim. İyi oyunlar![]()
configlerde genelde yasuonun hortumu daha hizli cikar ayni sion ultisiyle haraket etme mantigi gibi bi hafif degisik mantik vardir mesela 2 inci q ile eq atarken 3 q yani hortumuda ayni andan elinden cikarabilir ama orda ne oldugundan benimde pek bi fikrim yok sanirsam tam q atarken havaya kalkiyor oyle animasyon gozukuyor1:33 de Nautilus ultisindeyken normalde hortum atılıyor muydu ?
yoksa scriptden dolayı mı atıyor ?
z tuşu mousenin olduğu yöne doğru kaçma skillerini atıyor mesela lee sin w si yasuo e si ezreal e siZ tuşu ne işe yariyor acaba oyunda ben sadece v ile farm yapip rakiplere dalarken spaceye basiyorum başka hiçbirşey kullanmiyorum doğru mu yapiyorum acaba?