bence çok güzel taşırsın kartus güçlü karakterÖncelikle merhaba bir tane yan hesabım vardı unranked, ben de vlad otpyim sadece vlad oynarak hesabı plat1'e getirdim. Ama artık sıkılmaya başladım oyundan sc ile oynamaya başladım .Bir çok karakteri deneyimledim sc ile ama bir tanesini mainleyip oynamak istiyorum. Sizce Karthus Jungle ile sadece sc açıp oynayayım mı fikirlerinizi merak ettim. Ya da oyun taşıyabilecek bir karakter.
ezrael ve rengarkog maw veya xerath
Plat eloda karthus felan iyi ama yüksek eloda bence daha az belli edicek herolar oynamani tavsiye ederim genelde herkes kog karthus xerath alıyor şu aralar vayne de çok olmaya başladı dikkst etmeni tavsiye ederimÖncelikle merhaba bir tane yan hesabım vardı unranked, ben de vlad otpyim sadece vlad oynarak hesabı plat1'e getirdim. Ama artık sıkılmaya başladım oyundan sc ile oynamaya başladım .Bir çok karakteri deneyimledim sc ile ama bir tanesini mainleyip oynamak istiyorum. Sizce Karthus Jungle ile sadece sc açıp oynayayım mı fikirlerinizi merak ettim. Ya da oyun taşıyabilecek bir karakter.
güzel olabilir belli etmeden oynarsan ban yemessinÖncelikle merhaba bir tane yan hesabım vardı unranked, ben de vlad otpyim sadece vlad oynarak hesabı plat1'e getirdim. Ama artık sıkılmaya başladım oyundan sc ile oynamaya başladım .Bir çok karakteri deneyimledim sc ile ama bir tanesini mainleyip oynamak istiyorum. Sizce Karthus Jungle ile sadece sc açıp oynayayım mı fikirlerinizi merak ettim. Ya da oyun taşıyabilecek bir karakter.