Script yüksek elo için şampiyon önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
xerath tavsiyemdir ama çok belli oluyor

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
kesinlikle hypercarryleri öneririm örneğin twitch kogmaw tarzı böyle güçlenince yok edecek. ama midde kasıp oyunu domine etmek istiyorsan cassiopeia al geç <3

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
karthus nidalee kogmaw xerath cassiopeia tahminimce bu şampiyonlar çok fazla iş yapar

Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
tier liste bakabilirsin oradan en iyi heroları kendine belirle mesela ben jinx brand falan oynuyorum çok sarıyor sana adc olarak tavsiye edeceğim herolar: Jinx ,ezreal ,draven , jung oynayaksan kartush idealdir.

LIWL
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
faydali bilgiler zelzelesi olusmus burda tskler

Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Panthehon ve MORDEKAİSER önerebilirim dostum ben dia 3 olmuştum 2 siyle

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Öncelikle merhaba bir tane yan hesabım vardı unranked, ben de vlad otpyim sadece vlad oynarak hesabı plat1'e getirdim. Ama artık sıkılmaya başladım oyundan sc ile oynamaya başladım .Bir çok karakteri deneyimledim sc ile ama bir tanesini mainleyip oynamak istiyorum. Sizce Karthus Jungle ile sadece sc açıp oynayayım mı fikirlerinizi merak ettim. Ya da oyun taşıyabilecek bir karakter.
bence çok güzel taşırsın kartus güçlü karakter

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
İreliya çok iyi oluyor mid lanede dene bence her el win alırsın iyi günler.

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
İrelia jinx kai'sa kha ezreal velkoz vayne ve seri combosu olan herolar güzel gidiyor irelia gibi genel olarak irelia ile oynadım ama diğerleride güzeldi

Üye
4 HİZMET YILI
Öncelikle merhaba bir tane yan hesabım vardı unranked, ben de vlad otpyim sadece vlad oynarak hesabı plat1'e getirdim. Ama artık sıkılmaya başladım oyundan sc ile oynamaya başladım .Bir çok karakteri deneyimledim sc ile ama bir tanesini mainleyip oynamak istiyorum. Sizce Karthus Jungle ile sadece sc açıp oynayayım mı fikirlerinizi merak ettim. Ya da oyun taşıyabilecek bir karakter.
Plat eloda karthus felan iyi ama yüksek eloda bence daha az belli edicek herolar oynamani tavsiye ederim genelde herkes kog karthus xerath alıyor şu aralar vayne de çok olmaya başladı dikkst etmeni tavsiye ederim

Üye
4 HİZMET YILI
Vayne mantıklı bir seçim olabilir tabi karşı takıma görede bir seçim yapmak gerek

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
al irelia çık topa yargı dağıt patır patır alırsın rankını denendi.

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
güzel olabilir belli etmeden oynarsan ban yemessin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...