- Yasaklandı
ee gayet iyi acıklamıssın usta ama ben seyi soruyorum cok iyi eğtilmşi bir evade veya yapay zeka ile desteklenmış evade mesela dodge tamemen mantıklı atması veya neyı dodge atmıycanı kendı dusunerek secen ileri seviye bir script olabilir mi veya oyunun bütün matemetiksel işlemlerini uzun sure okuyup ogrenen bir makine yazmakBir çok dilde yazılabilir, söylendiği gibi C#, C++ falan. Onun dışında sınırları RIOT'un kaydettiği veriyle alakalı. Mesela RIOT Valorant oyunu için "Fog of War"ı kaldırdı ve chams, esp gibi görmeye yarayan hileler sekteye uğradılar.
evet dediğin olabilir fakat her zaman tam anlamıyla kusursuz çalışacak bir script yazmak pek de mümkün değilee gayet iyi acıklamıssın usta ama ben seyi soruyorum cok iyi eğtilmşi bir evade veya yapay zeka ile desteklenmış evade mesela dodge tamemen mantıklı atması veya neyı dodge atmıycanı kendı dusunerek secen ileri seviye bir script olabilir mi veya oyunun bütün matemetiksel işlemlerini uzun sure okuyup ogrenen bir makine yazmak
konu hakkında istediğimi bulamadım. Kitlenebilir Teşekkürlerevet dediğin olabilir fakat her zaman tam anlamıyla kusursuz çalışacak bir script yazmak pek de mümkün değil