Uzman Üye
Toirin oynanış olarak biraz zayıf olduğunu duymuştum ama deneyeciğim fakat bu yüzdende büyük ihtimal sonlara doğru deneyeceğim. TeşekkürlerToirScript kullanıyorum kanka ben bir sorun yok şu an için
o dedected diye biliyorum yani bypass istiyor açıkçası bypass kullanmak istemiyorum nedenide ayriyetten 1 gün oynıcam diyede o parayı vermek istemiyorum bypasseBgx de durum ne acaba şuan ?
Zaten konudada yazdığım gibi bu hafta cuma akşamından başlayarak legendsenseyi 24 saat boyunca nerdeyse uykusuz bir şekilde deniyeceğim denedikten sonra ayrı olarak deneyimlerimi konu olarak açacağım.LegendSense kesin dene çok iyi kanka
Tabikide denedikten sonra ayrı bir konu olarak açıp deneyimlerimi olabildiğince ayrıntılı veya yüzeysel olarak ileteceğimAnladım teşekkür ediyorum, RTX kullandıktan sonra deneyimlerini yazar mısın ? merak ediyorum
hanbot kapandı diye biliyorum başka bir tr hile sitesinde ücretsizi ve aktifi var ama hem dedected diye biliyorum hem aktif edemedim bir şekilde, toirin zaten olumsuz fazla yorumlarından dolayı bir günlük key alıp deneyeceğim. rtx içinde sabırsızlıkla bekliyorum o vakti.hanbot vardi bi ara kapanmadıysa,toir tamamen çöplük.RTX güzel
pekte geç geldiğini düşünmüyorum hem sıkıntı yok ona dikkat edeceğim. ayrıca büyük ihtimal bir kere daha alacağım.LegendSense ve rtx güzel script ama legend e dikkat et güncellemeleri geç alıyor .
arkadaşım kullanıyor yıllık aldı 3 5 gün 1 hafta beklediği zamanlar oluyor onunla duo giriyoruz ztn sc yi yakından inceliyorum rtx ile arasında çokta fark yok yani 100 doları ona vermek çok mantıksızpekte geç geldiğini düşünmüyorum hem sıkıntı yok ona dikkat edeceğim. ayrıca büyük ihtimal bir kere daha alacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?