Scriptleri Deniyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Merhabalar, artık eğitim hayatım yüzümden daha dar bir vakitte lol oynuyor olacağım ve bu boş zamanımıda bilinen ve ud olan scleri deneyip tadımlarak geçirmek istiyorum.
bu haftasonu biraz tuzlu olduğu için ve ayrıca çok merak edip istediğim olan LegendSense scyi 1 günlük olsa deneyeceğim. LS'yi denedikten sonra 1 aylık rtx sc kullanıp başka sclerde kullanmayı düşünüyorum. Bilinen ud scleri yazarsanız sevinirim. Bu scleri denedikten sonra hepsi ile ilgili ayrı konular açıp en sonunda tierlistlidir filandır kendi yorumlarımla hepsini içeren bir konu açacağım. bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz.(lütfen boş yorum yapmak için sadece wsr'u övüp gitmeyin)

LegendSense

Son düzenleme:
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
ToirScript kullanıyorum kanka ben bir sorun yok şu an için

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Anladım teşekkür ediyorum, RTX kullandıktan sonra deneyimlerini yazar mısın ? merak ediyorum

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
LegendSense kesin dene çok iyi kanka
Zaten konudada yazdığım gibi bu hafta cuma akşamından başlayarak legendsenseyi 24 saat boyunca nerdeyse uykusuz bir şekilde deniyeceğim denedikten sonra ayrı olarak deneyimlerimi konu olarak açacağım.

Anladım teşekkür ediyorum, RTX kullandıktan sonra deneyimlerini yazar mısın ? merak ediyorum
Tabikide denedikten sonra ayrı bir konu olarak açıp deneyimlerimi olabildiğince ayrıntılı veya yüzeysel olarak ileteceğim

vendetta
Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
hanbot vardi bi ara kapanmadıysa,toir tamamen çöplük.RTX güzel

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
hanbot vardi bi ara kapanmadıysa,toir tamamen çöplük.RTX güzel
hanbot kapandı diye biliyorum başka bir tr hile sitesinde ücretsizi ve aktifi var ama hem dedected diye biliyorum hem aktif edemedim bir şekilde, toirin zaten olumsuz fazla yorumlarından dolayı bir günlük key alıp deneyeceğim. rtx içinde sabırsızlıkla bekliyorum o vakti.

Cin Padişahı
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
LegendSense ve rtx güzel script ama legend e dikkat et güncellemeleri geç alıyor .

Cin Padişahı
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
pekte geç geldiğini düşünmüyorum hem sıkıntı yok ona dikkat edeceğim. ayrıca büyük ihtimal bir kere daha alacağım.
arkadaşım kullanıyor yıllık aldı 3 5 gün 1 hafta beklediği zamanlar oluyor onunla duo giriyoruz ztn sc yi yakından inceliyorum rtx ile arasında çokta fark yok yani 100 doları ona vermek çok mantıksız

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
RTX ve BGX güzel scriptler kanka denemeni öneririm

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
ls almana gerek yko rtx alsan yeter doğru düzgün bir config ile ls'nin aynı hissiyatını alabilirsin tek farkı karkterleri daha iyi oynaması biraz onun dışında fark yok yani rtx ile boşa verirsin

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
toir script iyi gibi hem ucuz hem kullanışlı ama bu sitenin de güzel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...