Scriptleri Deniyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
ls'nin tek olayı bence aram bot o da çok pahalıya geliyor hem sc hem bota extra para verdikten sonra. bir de detected olursa toplu ban gelebilir aramda kasılan çarlara.

tüm şampiyonlara uyarlayıp oyunculara karşı sürekli pozitif kda bi bot gerçekten yetenek ister.

The sea does not like to be restrained.
Emektar Üye
Ödüller
10
Sosyal
4 HİZMET YILI
Kişisel puanlamam:

LegendSense: 10/10 (Piyasanın açık ara en iyisi)
BGX: 7/10 (Diğer yüksek kaliteli scriptlere göre daha sık ban yedirmesi önemli bir dezavantaj)
RTX: 5/10
HexLoL: 6/10
Toir: 3/10
Hanbot: 6/10 (Bypass'sız kullanılmaz)
Nyrex: 6/10
Cado: 6/10
Phantom: 8/10
Slotted: 10/10

Bonus: Zenbot Private (?/10) (Bunu denemedim. Hiçbir fikrim yok. Tek bildiğim, scripte ulaşmak çok zor. Özel bir discord sunucusuna 150€ giriş ücreti ödeyerek girdikten sonra başvuru yapıyorsunuz ve buna ek olarak scriptin günlük, haftalık veya aylık ücretini ödeyerek key satın alıyorsunuz. Birçok platformda en iyi script olduğu söyleniyor)

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
en iyi script burdaki script dostum :) hepsini denedim bunun kadar memnun kalmadım

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
arkadaşım kullanıyor yıllık aldı 3 5 gün 1 hafta beklediği zamanlar oluyor onunla duo giriyoruz ztn sc yi yakından inceliyorum rtx ile arasında çokta fark yok yani 100 doları ona vermek çok mantıksız
haklısın ama mükemmel gözüküyor benim gibi bir öğrenci için 1 haftalığını bile almak zor duruma sokuyor. bu yüzden 1 veya 2 kere 24 saatlik keyden alacağım sonrasında kullanmayıda düşünmüyorum

ls almana gerek yko rtx alsan yeter doğru düzgün bir config ile ls'nin aynı hissiyatını alabilirsin tek farkı karkterleri daha iyi oynaması biraz onun dışında fark yok yani rtx ile boşa verirsin
haklı olabilirsin ama yinede legendsense hiç kullanmamış olsamda benim için yeri farklı olan ve önceden kullanmak istediğim bir sc idi. ayrıca konuda bahsettiğim şey için lazım görüyorum.

rtx script önerirmisin alınır mı sence ?
henüz kullanmadım veya denemedim gelecek haftalar rtx key alacağım 1 aylık. kulağa güzel geliyor rtx ama deneyimlerimle kesin fikirlerimi başka bir konuda belirteceğim.

scrıptın her türlüsü bence zayıflıktır :D
katılmıyorum. bu benim için bir fantezi

Kişisel puanlamam:

BGX: 7/10 (Diğer yüksek kaliteli scriptlere göre daha sık ban yedirmesi önemli bir dezavantaj)

Bonus: Zenbot Private (?/10) (Bunu denemedim. Hiçbir fikrim yok. Tek bildiğim, scripte ulaşmak çok zor. Özel bir discord sunucusuna 150€ giriş ücreti ödeyerek girdikten sonra başvuru yapıyorsunuz ve buna ek olarak scriptin günlük, haftalık veya aylık ücretini ödeyerek key satın alıyorsunuz. Birçok platformda en iyi script olduğu söyleniyor)
mesajın için çok teşekkür ederim fikirlerin benim için önemli, bir kenara not ettim fikirlerini

en iyi script burdaki script dostum :) hepsini denedim bunun kadar memnun kalmadım
konuda özellikle belirttim wsryi övüp konudan çıkmayın. zaten aylardır wsr kullanan ve gayet iyi bulan bir kullanıcıyım lütfen mesaj kasmak için boş yorum yapmayın.

tierlist için yerimi alayım bekleyeyim
kesinlikle vakit alacak ama elden birşey gelmez. her scyi kullandıktan sonra bu konuyu güncelleyip yeni konuların linkini bu konuya ekleyeceğim. olumlu karşılarsan konumu takip edebilirsin

Son düzenleme:
Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Kişisel puanlamam:

rtx bgx in ban atmayan hali değil mi bütün özellikleri bgx ile aynı diye biliyorum

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Kişisel puanlamam:

zenbota bir göz attım aslında normal bir forum şeklinde bir sitesi var ve ucuz bir fiyata alınabiliyor

The sea does not like to be restrained.
Emektar Üye
Ödüller
10
Sosyal
4 HİZMET YILI
rtx bgx in ban atmayan hali değil mi bütün özellikleri bgx ile aynı diye biliyorum
Hayır değil. Piyasada bgx cracki diye satılıyor ama ikisini de kullanmış biri olarak alakası olmadığını söyleyebilirim.

zenbota bir göz attım aslında normal bir forum şeklinde bir sitesi var ve ucuz bir fiyata alınabiliyor
O gördüğünüz Zenbot. Benim dediğim Zenbot Private.

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Hayır değil. Piyasada bgx cracki diye satılıyor ama ikisini de kullanmış biri olarak alakası olmadığını söyleyebilirim.

O gördüğünüz Zenbot. Benim dediğim Zenbot Private.
rtx almaya değer mi wsr den iyi mi almayı düşünüyorum da

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
cidden hileye 100 dolar mı verıyonz

Düşün ve harekete geç🌪️
Banlı Üye
Ödüller
1
Sosyal
3 HİZMET YILI
Zenbot Private, Zenbot'un herkese açık olmayan, yalnızca özel davetle girilebilen bir discord sunucusunda çok daha yüksek fiyatla satılan ve çok daha iyi kodlanmış, gelişmiş versiyonu.
slotted nedir açıklar mısın bide phantom

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
RTX en iyisi diyebilirim aslında tabi kendi kararın

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...