Seçkin Üye
fakat kaybolan saatleri üzerine ekliyorLegendSense ve rtx güzel script ama legend e dikkat et güncellemeleri geç alıyor .
fakat kaybolan saatleri üzerine ekliyorLegendSense ve rtx güzel script ama legend e dikkat et güncellemeleri geç alıyor .
scrıptın her türlüsü bence zayıflıktırToirin oynanış olarak biraz zayıf olduğunu duymuştum ama deneyeciğim fakat bu yüzdende büyük ihtimal sonlara doğru deneyeceğim. Teşekkürler
haklısın ama mükemmel gözüküyor benim gibi bir öğrenci için 1 haftalığını bile almak zor duruma sokuyor. bu yüzden 1 veya 2 kere 24 saatlik keyden alacağım sonrasında kullanmayıda düşünmüyorumarkadaşım kullanıyor yıllık aldı 3 5 gün 1 hafta beklediği zamanlar oluyor onunla duo giriyoruz ztn sc yi yakından inceliyorum rtx ile arasında çokta fark yok yani 100 doları ona vermek çok mantıksız
haklı olabilirsin ama yinede legendsense hiç kullanmamış olsamda benim için yeri farklı olan ve önceden kullanmak istediğim bir sc idi. ayrıca konuda bahsettiğim şey için lazım görüyorum.ls almana gerek yko rtx alsan yeter doğru düzgün bir config ile ls'nin aynı hissiyatını alabilirsin tek farkı karkterleri daha iyi oynaması biraz onun dışında fark yok yani rtx ile boşa verirsin
henüz kullanmadım veya denemedim gelecek haftalar rtx key alacağım 1 aylık. kulağa güzel geliyor rtx ama deneyimlerimle kesin fikirlerimi başka bir konuda belirteceğim.rtx script önerirmisin alınır mı sence ?
katılmıyorum. bu benim için bir fanteziscrıptın her türlüsü bence zayıflıktır![]()
mesajın için çok teşekkür ederim fikirlerin benim için önemli, bir kenara not ettim fikirleriniKişisel puanlamam:
LegendSense: 10/10 (Piyasanın açık ara en iyisi)
BGX: 7/10 (Diğer yüksek kaliteli scriptlere göre daha sık ban yedirmesi önemli bir dezavantaj)
RTX: 5/10
HexLoL: 6/10
Toir: 3/10
Hanbot: 6/10 (Bypass'sız kullanılmaz)
Nyrex: 6/10
Cado: 6/10
Phantom: 8/10
Slotted: 10/10
Bonus: Zenbot Private (?/10) (Bunu denemedim. Hiçbir fikrim yok. Tek bildiğim, scripte ulaşmak çok zor. Özel bir discord sunucusuna 150€ giriş ücreti ödeyerek girdikten sonra başvuru yapıyorsunuz ve buna ek olarak scriptin günlük, haftalık veya aylık ücretini ödeyerek key satın alıyorsunuz. Birçok platformda en iyi script olduğu söyleniyor)
konuda özellikle belirttim wsryi övüp konudan çıkmayın. zaten aylardır wsr kullanan ve gayet iyi bulan bir kullanıcıyım lütfen mesaj kasmak için boş yorum yapmayın.en iyi script burdaki script dostumhepsini denedim bunun kadar memnun kalmadım
kesinlikle vakit alacak ama elden birşey gelmez. her scyi kullandıktan sonra bu konuyu güncelleyip yeni konuların linkini bu konuya ekleyeceğim. olumlu karşılarsan konumu takip edebilirsintierlist için yerimi alayım bekleyeyim
rtx bgx in ban atmayan hali değil mi bütün özellikleri bgx ile aynı diye biliyorumKişisel puanlamam:
BGX: 7/10 (Diğer yüksek kaliteli scriptlere göre daha sık ban yedirmesi önemli bir dezavantaj)
Bonus: Zenbot Private (?/10) (Bunu denemedim. Hiçbir fikrim yok. Tek bildiğim, scripte ulaşmak çok zor. Özel bir discord sunucusuna 150€ giriş ücreti ödeyerek girdikten sonra başvuru yapıyorsunuz ve buna ek olarak scriptin günlük, haftalık veya aylık ücretini ödeyerek key satın alıyorsunuz. Birçok platformda en iyi script olduğu söyleniyor)
kıt mı var ki dostum okuma mı yok dostum sinirlendiriyorsunuz benim konum mesaj kasma konusu filan değil türemişsiniz bir sürüSitedeki fena degil
zenbota bir göz attım aslında normal bir forum şeklinde bir sitesi var ve ucuz bir fiyata alınabiliyorKişisel puanlamam:
Hayır değil. Piyasada bgx cracki diye satılıyor ama ikisini de kullanmış biri olarak alakası olmadığını söyleyebilirim.rtx bgx in ban atmayan hali değil mi bütün özellikleri bgx ile aynı diye biliyorum
O gördüğünüz Zenbot. Benim dediğim Zenbot Private.zenbota bir göz attım aslında normal bir forum şeklinde bir sitesi var ve ucuz bir fiyata alınabiliyor
rtx almaya değer mi wsr den iyi mi almayı düşünüyorum daHayır değil. Piyasada bgx cracki diye satılıyor ama ikisini de kullanmış biri olarak alakası olmadığını söyleyebilirim.
O gördüğünüz Zenbot. Benim dediğim Zenbot Private.
private ile farkı nedirHayır değil. Piyasada bgx cracki diye satılıyor ama ikisini de kullanmış biri olarak alakası olmadığını söyleyebilirim.
O gördüğünüz Zenbot. Benim dediğim Zenbot Private.
Zenbot Private, Zenbot'un herkese açık olmayan, yalnızca özel davetle girilebilen bir discord sunucusunda çok daha yüksek fiyatla satılan ve çok daha iyi kodlanmış, gelişmiş versiyonu.private ile farkı nedir
slotted nedir açıklar mısın bide phantomZenbot Private, Zenbot'un herkese açık olmayan, yalnızca özel davetle girilebilen bir discord sunucusunda çok daha yüksek fiyatla satılan ve çok daha iyi kodlanmış, gelişmiş versiyonu.
hayır dostum, söylediğim gibi ben bir öğrenciyim ve o fiyat benim için aşırı bu yüzden dolayı maks 15 dolar olucak şekilde alıyorum. legendsense 1günlük, rtx 1 ay filan yani bütçemize göre takılıyoruz.cidden hileye 100 dolar mı verıyonz
deneyip göreceğiz şuan legendsense ile oynuyorum ve gerçekten efsaneRTX en iyisi diyebilirim aslında tabi kendi kararın