Scriptleri Deniyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Burada yorum yapmak için toir çok iyi diyenlere aldanıp alma wsreborn bile toirden kat kat daha iyi bedava olmasına rağmen. Toir baya eski, iyi çalışmıyor önermem.

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Burada yorum yapmak için toir çok iyi diyenlere aldanıp alma wsreborn bile toirden kat kat daha iyi bedava olmasına rağmen. Toir baya eski, iyi çalışmıyor önermem.
evet biliyorum ama yinede deniyeceğim konuyu tamamlamak için hem içimde kalmasın

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
toir oneririm ama biraz zayıf onun yerine Bgx daha iyi

ɪᴛ ᴅᴏᴇsɴ'ᴛ ᴄᴏɴᴄᴇʀɴ ʏᴏᴜ ᴀᴛ ᴀʟʟ.
Süper Moderator
Ödüller
9
Sosyal
4 HİZMET YILI
LS oynarsan kesinlikle ezreal oynamayı unutma.

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
LS oynarsan kesinlikle ezreal oynamayı unutma.
çok söylüyor ls ile ilgili konuşanlar kesinlikle oynayacağım bu konuyu daha ayrıntılı, uzun, fazla karakterli yapmak istiyorum. bu konu için ls oynarken konuyu pek düşünmedim çünkü moralimi bozan birkaç şey oldu ve kafa dağıtmaya ve eğlenmeye oynadım. önerin için teşekkür ederim

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
evet biliyorum ancak başka yazılımlarla ban atılmaması sağlanabiliyor fakat hiç öyle birşeye karışmak istemiyorum bu yüzden dolayı bgx kullanmayacağım. konusunu filanda açmıyacağım. çoğu scyi kullandıktan sonra yeni bir konu açacağım bgx ile ilgili 1 2 cümle dışında birşey yazmayacağım. zaten kim neden daha fazla fiyatla daha iyi alınabilecek scler varken hem başka yazılımlara para verip hem scye verip daha düşük seviye performans alıp parası boşa gitsin

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
rtx ile oriannayı ayrıntılı bir şekilde oynayıp deneyip incelersen çok sevinirim,rtx denedim guzel kullanisli deneyebilirsin

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
rtx ile oriannayı ayrıntılı bir şekilde oynayıp deneyip incelersen çok sevinirim,rtx denedim guzel kullanisli deneyebilirsin
Rtxde en çok merak ettiğim çarlardan biride Orianna'dır. senin için güzel, dikkatli ve olabildiğince ayrıntılı bir orianna incelemesi yapacağım. Başka bir çar önerin ve isteğin varsa yazabilirsin.

ne deniyim? yanlışlıkla yazdın herhalde

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...