Scriptsiz zevk alamıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
+1

Son düzenleme:
Üye
6 HİZMET YILI
kardeşim hileye fazla balanma yoksa hilesiz oynamayı unutuyosun

Uzman Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Kankam bence alımsa be yazık edersin kendine sonra

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Aynı sorun bendede başlıyor metin2 Türkte multihackle başladım knight msn koxp'dan başlayıp wolftüde cold hack tarzı hilelerle devam ettim tam bu alışkanlığımı bıraktım derken lolde 3 yıldır sc kullanmazken 1 hafta önce yine bulaştım şansıma 4-5 gün oynayabildim ama kaç gündür forumda refresh atıyorum ama sabırla bekliyorum normalde elmas 4'üm elle kastım ama alıştımmı sc kapandığından beri lole girip zevk alamaz oldum

Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Hile ile oynamak ayrı bir zevk ya ama hilesiz oynamayı tercih ederim

a bored guy
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Kanka bu durum sende travmatik olmuş. Hayatında oyunlardan başka alanlara yönelmelisin bence

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Ben hem hileyle hem de hilesiz bir şekilde zevk alabiliyorum oyunlardan. Lolden örnek verirsek kendi hesabım elmas 1 ve hilesiz kastığım için mutluyum. En azından başarabiliyorum hissini alıyorum. Hileyle de yeni bir hesapta urf modunda kombolamak zevk veriyor. Derecelide henüz denemedim hileyi ama güncellenince hesap alıp deneyeceğim :D

Gücüne Güç Katmaya Geldik
Uzman Üye
7 HİZMET YILI
arkadaslar sizde de oluyormu bılmıyorum ama oyunlarda illegal oynamak bana aşırı haz verıyor . bu sadece lol ıcın gecerlı degıl mesela knıght olsun black desert olsun vb gibi onlıne oyunlarda hile olmazsa olmazım halıne geldi. bu aslında iyi bir durum degil. cunku eskıden hile kullanmadıgım zamanlarda oyunlardan aşırı zevk alıyordum fakat sımdı hılesız oynadıgımda hiç zevk almıyormusum hissine kapılıyorum. ve deli gibi pc sistemim olmasına ragmen 5 senedır oynadıgım 2 oyun var birini bıraktım (knıght onlıne) digeri ise LoL. Hergun steam e gırıp sadece biraz da olsa zevk veren bı oyun arıyorum ama yaklasık 3 aydır 1 tane bıle ındıremedım . hanı buzdolabına bakarsın ya bısey varmı dıye , alıskanlık olmustur açarsın kapagını beklersın mal mal bakarsın sonra kapatırsın. bende steame oyle bakıyorum. Bulamıyorum zevk veren bı oyun bulamıyorum. ve bi oyunda hile yapabiliyorsam zevk alıyorum sadece. sizdede aynı durum varmı ?
kanka seni o kadar iyi anlıyorum ki, benim şu hayatta en büyük zevkim bir sigara içmek iki lolde hesap banlatmak. Şu ana kadar lolde scriptle minimum bak minimum 50 tane hesap banlatmışımdır ve bu hesaplar 15-20 levellik hesaplar değil, hepsi güzel hesaplar. hesabın kalitesi ne kadar yüksek olursa banlatmaktan o kadar zevk alıyorum. pax sivirli hesabımı banlattığım zamanki aldığım zevki var ya sana anlatamam. hesaba bi girdim hesabınız 3. part yazılımdan askıya alındı yazısını okudum offffff üstüne yaktım bir tane sigara böyle bir haz yok. Şu an 500 kostümlü grandmaster hesabım var ama bunu banlatmaya yemiyo :D kıyamıyom bu hesabı banlatmaya. ama kendimi zor tutuyorum elim ayağım titriyor. zaten 4 gündür script yok bunalıma girdim

Bir Yudumluk Aşkım Deli Sarhoş
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
5 gündür sadece urf oynadım hesap kasıyordum sc gelse iyi olucak.

Donator
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Ben scripti kullanmaya yaklaşık bir ay önce başladım, script kullanma sebebim de oyundan sıkıldığım, ciddiye almadığım içindi. Unranked hesaplarda script açıp öyle boş boş küme kasıyorum eğlencesine LoL'den böyle zevk alıyorum artık.

Diğer oyunlara gelecek olursam oynadığım oyunlarda hile kullanmıyorum çünkü LoL kadar fazla oynamadım hiç birini o yüzden hilesiz tadını alabiliyorum.
Eğlenceli oyun arıyorsan survival için Rust'ı tavsiye ederim.
GZS seviyorsan Cossacks 3, Warhammer 40K: Dawn of War I, LOTR BFME II gibi oyunları tavsiye ederim. (LOTR BFME II sadece korsan olarak bulunuyor sanırım, orjinali satılmıyor artık)

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
arkadaslar sizde de oluyormu bılmıyorum ama oyunlarda illegal oynamak bana aşırı haz verıyor . bu sadece lol ıcın gecerlı degıl mesela knıght olsun black desert olsun vb gibi onlıne oyunlarda hile olmazsa olmazım halıne geldi. bu aslında iyi bir durum degil. cunku eskıden hile kullanmadıgım zamanlarda oyunlardan aşırı zevk alıyordum fakat sımdı hılesız oynadıgımda hiç zevk almıyormusum hissine kapılıyorum. ve deli gibi pc sistemim olmasına ragmen 5 senedır oynadıgım 2 oyun var birini bıraktım (knıght onlıne) digeri ise LoL. Hergun steam e gırıp sadece biraz da olsa zevk veren bı oyun arıyorum ama yaklasık 3 aydır 1 tane bıle ındıremedım . hanı buzdolabına bakarsın ya bısey varmı dıye , alıskanlık olmustur açarsın kapagını beklersın mal mal bakarsın sonra kapatırsın. bende steame oyle bakıyorum. Bulamıyorum zevk veren bı oyun bulamıyorum. ve bi oyunda hile yapabiliyorsam zevk alıyorum sadece. sizdede aynı durum varmı ?
kankam sen bagımlı olmussun metın2tr başla hileli oyna zevk alıcagını dusnuyorum :d

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
değişmez bir kural: *hile yeteneksizlerin işidir hile formunda bunu yazmak ne kadar doğrudur bilmem ama kesin olan bişey var kendi yeteneğiyle bi yere gelemeyince diğer oyunculardan daha rahat üstün hale gelip oyunu domine etmek için hile açılır dünyanın her yerinde bu böyledir sen hiç e sporcunun hile açtığını gördün mü hayır çünkü zaten hile gibi oynuyor ihtiyacı yok parasınıda alıyor ayrıca ben de hile kullanıyorum ve kendimi bu yazdıklarımın haricinde tutmuyorum kabullenmek gerek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...