Bozuldu o base atışlar da o da çalışmıyor bir süredirArkadaşlar dünden beri scriptte model ve glow çalışmıyor. Model glow ne diyen arkadaşlar, örnek rakip takımdan birisi çalıya girdiğinde veya görüş alanından çıktığı zaman wallhack gösteren şey bir beneemi çalışmıyor? Defult config denedim gene aynı.
Base ult Fix yediBozuldu o base atışlar da o da çalışmıyor bir süredir
2gundur bende çalışmıyor defult config denedim ayniGüncellemeden sonra belki bir hata olmuştur çalışıyor diye biliyorum eğer çalışmıyorsa bildiririm leftspace'ye
s.aleykm gardsm bu onaylı üyelik için 50 kişiyemi msj atcaz nasıl oluyor bi anltsan yaArkadaşlar dünden beri scriptte model ve glow çalışmıyor. Model glow ne diyen arkadaşlar, örnek rakip takımdan birisi çalıya girdiğinde veya görüş alanından çıktığı zaman wallhack gösteren şey bir beneemi çalışmıyor? Defult config denedim gene aynı. @LeftSpace(müsait olduğunda bakarsan sevinirim) herkese sağlıklı günler dilerim
aleyküm selam konulara yorum 50 yorum atcaksın ve bu yorumlar konu ile alakalı olması lazım aksi taktirde ban yersin veya mesajların silinir (50yorumu at 1saat içind veriliyor rankın sistem tarafından.)s.aleykm gardsm bu onaylı üyelik için 50 kişiyemi msj atcaz nasıl oluyor bi anltsan ya
anladım gardaşım sagolasıunaleyküm selam konulara yorum 50 yorum atcaksın ve bu yorumlar konu ile alakalı olması lazım aksi taktirde ban yersin veya mesajların silinir (50yorumu at 1saat içind veriliyor rankın sistem tarafından.)
2 hafta içinde çalışacak üstünde çalışmaklar varArkadaşlar dünden beri scriptte model ve glow çalışmıyor. Model glow ne diyen arkadaşlar, örnek rakip takımdan birisi çalıya girdiğinde veya görüş alanından çıktığı zaman wallhack gösteren şey bir beneemi çalışmıyor? Defult config denedim gene aynı. @LeftSpace(müsait olduğunda bakarsan sevinirim) herkese sağlıklı günler dilerim
en son ne zaman girdinde çalışmadı kankiaynı şekilde bende de çalışmıyor çalıda base atıyorum adam gördü kesti umarım düzelir
2-3gündür kralen son ne zaman girdinde çalışmadı kanki
umarım2 hafta içinde çalışacak üstünde çalışmaklar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?