Scriptte model glow çalışmıyor ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar dünden beri scriptte model ve glow çalışmıyor. Model glow ne diyen arkadaşlar, örnek rakip takımdan birisi çalıya girdiğinde veya görüş alanından çıktığı zaman wallhack gösteren şey bir beneemi çalışmıyor? Defult config denedim gene aynı. @LeftSpace(müsait olduğunda bakarsan sevinirim) herkese sağlıklı günler dilerim

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar dünden beri scriptte model ve glow çalışmıyor. Model glow ne diyen arkadaşlar, örnek rakip takımdan birisi çalıya girdiğinde veya görüş alanından çıktığı zaman wallhack gösteren şey bir beneemi çalışmıyor? Defult config denedim gene aynı.
Bozuldu o base atışlar da o da çalışmıyor bir süredir

Winchester
Donator
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Bende 2 haftadır çalışmıyor o şeyi merak ediyorum onu sorayım sana totemlerin olduğu yeri de bazen göstermiyor sadece bende mi böyle anlamış değilim

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Totemler Bazen Gozukmu 2-3 gundur calismiyo

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Güncellemeden sonra belki bir hata olmuştur çalışıyor diye biliyorum eğer çalışmıyorsa bildiririm leftspace'ye

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar dünden beri scriptte model ve glow çalışmıyor. Model glow ne diyen arkadaşlar, örnek rakip takımdan birisi çalıya girdiğinde veya görüş alanından çıktığı zaman wallhack gösteren şey bir beneemi çalışmıyor? Defult config denedim gene aynı. @LeftSpace(müsait olduğunda bakarsan sevinirim) herkese sağlıklı günler dilerim
s.aleykm gardsm bu onaylı üyelik için 50 kişiyemi msj atcaz nasıl oluyor bi anltsan ya

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
s.aleykm gardsm bu onaylı üyelik için 50 kişiyemi msj atcaz nasıl oluyor bi anltsan ya
aleyküm selam konulara yorum 50 yorum atcaksın ve bu yorumlar konu ile alakalı olması lazım aksi taktirde ban yersin veya mesajların silinir (50yorumu at 1saat içind veriliyor rankın sistem tarafından.)

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
2 hafta içinde çalışacak üstünde çalışmaklar var

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
aynı şekilde bende de çalışmıyor çalıda base atıyorum adam gördü kesti umarım düzelir

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Son güncellemeden sonra bi çok kulannıcıya giriş hatası veriyor bilmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...