1 ay kullandım 150 200 e yakın maç atmışımdır ban yedim orası ayrı .d elmas 1 e kadar ilerledim kimseyle sataşmadıgın sürece rapor edilmediğin sürece sorunsuz oynarsın kardeşimBiri 32 level biri 6 level iki hesabım vardı 32 levelde 6 oyun atmışımdır 2 gün sonra ban yedi diğeriyle 1 oyun atmışımdır ertesi gün ban yedi
Ban yemeyen kaldı mı ?
arkadaş lol bölümüne yazmış lol oyunudur herhaldehangısı oyun ıcın bahsedıyorsun krdesım onu da yazaydın
oyun operasyon düzenledi herkese ban yemeyen yok diye biliyorum ne güzel cha hesabım vardı oda ban yedi .dBiri 32 level biri 6 level iki hesabım vardı 32 levelde 6 oyun atmışımdır 2 gün sonra ban yedi diğeriyle 1 oyun atmışımdır ertesi gün ban yedi
Ban yemeyen kaldı mı ?
bu dediğin imkansız bence botlara karşı oyna yine banlanıorsun.1 ay kullandım 150 200 e yakın maç atmışımdır ban yedim orası ayrı .d elmas 1 e kadar ilerledim kimseyle sataşmadıgın sürece rapor edilmediğin sürece sorunsuz oynarsın kardeşim
kesinlikle katılmıyorum evade kullanmadım skin zoom hilesi kullanmadım sadece kombo kullandım gene ban yedim büyük ihtimal bir yazılım geliştirdiler direk anlaşılıyor1 ay kullandım 150 200 e yakın maç atmışımdır ban yedim orası ayrı .d elmas 1 e kadar ilerledim kimseyle sataşmadıgın sürece rapor edilmediğin sürece sorunsuz oynarsın kardeşim
Lazzynin 1.4 sürümünden beri oynuyordum 1.8 sürümü var şuan sen düşünbu dediğin imkansız bence botlara karşı oyna yine banlanıorsun.
halaa banlanmadınmıKardeşim yalan söyleyecek değilim tam 1 ay kullandım 3 güncelleme gördüm oyunda kullanarak
Burada yalan söyleyecek değilim kardeşim inanıp inanmamak size kalmış 2 gün önce ban yedim benkesinlikle katılmıyorum evade kullanmadım skin zoom hilesi kullanmadım sadece kombo kullandım gene ban yedim büyük ihtimal bir yazılım geliştirdiler direk anlaşılıyor
burada sana inanmak değil olay dediğim şey yeni yama getirdiler ve kimse 1 ay kullanamaz 200 maç atamaz şuandan itibaren diyorum bunuBurada yalan söyleyecek değilim kardeşim inanıp inanmamak size kalmış 2 gün önce ban yedim ben
Yedim 2 gün öncehalaa banlanmadınmı
ban dalgası gelmeden önce ben de yaklaşık 1.5 aydır kullanıyordum ama bu hafta 3 tane hesap birden banlandı adam doğru söylüyordur çünkü geçtiğimiz haftaya kadar o kadar sık ban atmıyorlardı.bu dediğin imkansız bence botlara karşı oyna yine banlanıorsun.
Aynen öyle kardeşim <3ban dalgası gelmeden önce ben de yaklaşık 1.5 aydır kullanıyordum ama bu hafta 3 tane hesap birden banlandı adam doğru söylüyordur çünkü geçtiğimiz haftaya kadar o kadar sık ban atmıyorlardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?