ben bu hileyi kaç aydır kullanıyorum hacı abıYukaridada dedigim gibi,suan bandan kacmanin bi yolu yok herturlu ban yiyorsun 1-2 gun yemedin 3. gun gidiyorsun ne yazikki.
peki dostum senınKankam oyun oto ban atiyor , belli edip etmemenlen alakasi yok.
3 tane GM hesabim ban yedi.
Zaten bu hafta icinde detected olduben bu hileyi kaç aydır kullanıyorum hacı abıyanı ban yemek veyatta yememek senın elınde yanı birazda senın dıkatıne kalmış bir şey
Sanada kankam <3 seviliyorsun.ben bu hileyi kaç aydır kullanıyorum hacı abıyanı ban yemek veyatta yememek senın elınde yanı birazda senın dıkatıne kalmış bir şey
Post automatically merged:
peki dostum senıntamam herkese iyi forumlar sevgiyle ve saygıyla kalın
kardeşım birakta orasınıda ben bileyim ne dersinZaten bu hafta icinde detected oldu1-2 gune bekle bak yersin ( Hala kullaniyorsan )
Post automatically merged:
Sanada kankam <3 seviliyorsun.
Ben kendi yasadiklarimi soyluyorumkardeşım birakta orasınıda ben bileyim ne dersinyanı şuan 6 gundur kullanmıyorum belli zamanlar gelıyor zaten bu yamalar pach falan
tamam dostum sidik yariştirmaya gerek yok benım kanıtlıcak bir şeyim yok kımseye ben bıldıgımı yapıyorum sadeceBen kendi yasadiklarimi soyluyorum.
Aci ama gercek bi dogru, bandan suanlik kacmanin bi yolu yok.
farklı bir inject metodu bulabilirlerse neden olmasın. Örneğin şuan piyasadakilerde herhangi bir açılan pencere ile inject yok. Nasıl yapıyorlar bilmiyorum. Bu yöntemi keşfedip uygulayabilirlerse eskisi gibi zor ban yeriz.Kanka artik script detected yani 1-2 gune ban yiyorsun.Ensoulsharp gibi oldu ( Ensoulsharp i bilenler bilir ya 1 gune yada 2 gune ban yiyorsun max 3 gun, 4. gunu goremiyorsun ).
Bunu duymak cidden uzucu, ve bu yuzden script i pekte Update edeceklerini sanmam cunku eskiden biliyorsunuz ki hic ban yemezdik hic belli degildi.
Umarim Memoryhackers calisanlari bunu engellemenin bi yolunu bulurlar.
tamam dostum sidik yariştirmaya gerek yok benım kanıtlıcak bir şeyim yok kımseye ben bıldıgımı yapıyorum sadece
Onlar "External" olarak isimlendiriliyo,oyun dosyalarinlan falan hic oynamiyorlar ve senin mouse ini kuillanarak yapiyorlar.farklı bir inject metodu bulabilirlerse neden olmasın. Örneğin şuan piyasadakilerde herhangi bir açılan pencere ile inject yok. Nasıl yapıyorlar bilmiyorum. Bu yöntemi keşfedip uygulayabilirlerse eskisi gibi zor ban yeriz.
söylendiği kadar kolay mı yapılması bilemiyorum. Lakin yapılsa en azından banwave'e kadar hesaplar dayanır...Onlar "External" olarak isimlendiriliyo,oyun dosyalarinlan falan hic oynamiyorlar ve senin mouse ini kuillanarak yapiyorlar.
Mesela League of Legends ile hicbirsey yapmiyorlar, sadece senin mouse ve klavye ni yonlendiriyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?