Merhaba arkadaşlar. Sezon 2 den beri lol oynuyorum Scsiz plat eloyum. 2 Sezon önce Scsiz tryhard kastıgımda Diamonda kadar çıkabilmiştim sadece. Uzun süredir SC ile oynuyorum ve Grandamster eloya kadar çıkabildim. Ben de tecrubelerimi sizinle paylaşmak için SC ile oynadığım herolarla Tier List yaptım. Westte şu an Grandmaster hesap var. Meraklısına PM'den veya burdan nasıl uzun süre ban yemeyeceğinizi anlatabilirim de. Unutmayın ban kaçınılmazdır siz sadece süresini değiştirebilirsiniz. Bu arada daha önce bir çok farklı script denedim.
Bana göre tablo bu şekilde. Ağırlıklı olarak Mid - Jung - Bot oynuyorum.
EDİT: Düşük tiere koyduğum heroları ben kendim daha iyi oynuyorum. Zedi neden oraya koydun gibi yorumlar yapmayın. Yaptığım bu liste tamamen kişisel
EDİT2:Unutmayın arkadaşlar Space tuşuna basıp oyun kazanmak zor. Oyun bilginizin olması şart.
EDIT3: ARKADAŞLAR BANLANMAMAK İÇİN AYAR, ÖZEL DOSYA VB GİBİ ŞEYLEY YOK. ER YA DA GEÇ BANLANIRSINIZ
EDITSON: Arkadaşlar ben yayın açıyorum sc ile oynarken f5 kapatıyorum ve black screen veriyorum. Chatten sen scsin veya seni reportluyucaz derlerse black screen kaldırıp yayın linki atıyorum veya oyun sonu yayın linkini paylasıyorum. Bu şekilde rapor yemiyorum ve ban sürem baya uzuyor.
Son düzenleme: