Onaylı Üye
I am update windows 10 and bro it's working
Aynen öyle... bari açık açık söyle yapan çalışan uğraşan adamın emeğine yazık...kanka bide hile fikrini verdiği için sağol yazmışsın zaten yaptığın tek şey githubdan hileyi alıp ismini değiştirmissin
Broken features mate idkI can't use the chain shot or the deck shot
how do i use it?
Post automatically merged:
I have to keep pressing F1 ( chain ) or F2 ( Deck ), but it is not detecting automatically and if I keep pressed it keeps changing quickly between the hull and the mast
Maybe its not working.. sometimes after a mini patch some futures might be brokenI can't use the chain shot or the deck shot
uhpep hocam acmamamiz gereken bir özellik var mı ban attıracak olan ud yazıyor evet ama ban yeme olayı nasıl bu sotta bilmiyorum o yüzden soruyorumupdated.
Öncelikle %100 ban atıcak hiçbir özellik hilede yok bu özelliklere exploitlerde dahil ve eklenmeyecekler. Karşınızdaki oyunculara karşı legit gözükün ve oyunun size sunduğundan fazlasını yapmayın.uhpep hocam acmamamiz gereken bir özellik var mı ban attıracak olan ud yazıyor evet ama ban yeme olayı nasıl bu sotta bilmiyorum o yüzden soruyorum
esp sorunsuz calısıyor aimbot acmadım.aimbot varmı bunda deneyen varmı nasıl çalışıyor ?