sebepsiz yere banlanıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
İNSTAGRAMDA sürekli ban yiyorum arkadaşlarım ile konuşamıyorum bile ben sürekli kelimenin sonuna küfürlü kelimeler eklediğimden 7 gün uzaklaştırdım bence çok gereksiz . Yeni hesap mı açmalıyım

ölmedim geri döndüm kaldığımız yerden devam
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
aynı telefon veya eposta ile 1ayda 1den fazla hesap açtıysan gayet normal genelde direk ban yersin

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Küfür toplum kurallarına aykırı olduğu için böyle yerlerde ban yemen doğal kullanmamaya çalış.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Dm den küfür edince ban mı atıyor instagram yoksa yorumlara mı yazıyorsun anlayamadım.

omertrans505
Efsane Üye
Ödüller
13
Sosyal
9 HİZMET YILI
nereden yazdın? yorum mu? DM mi? devam detaylı tam ayrıntılı açıklama nerede

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
7 gün dm yersin kanka küfür yüzünden hesap kapatılmaz

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Böyle bir şeyden dolayı hesap kapatmıyor İnstagram.

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
aynı sorun bende de mevcut . Postegro vb uygulamalara girince böyle durumlarla karşılaşıyorum

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
aynı eposta ve telefon no ile çok fazla hesap açtıysan banlanırsın zaten örnek diger hesabında ban yersen bu hesabındada yersin telefon ne veya eposta adreslerin aynı olmasın

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
aynısı banada oluyor küfürden hesabım kapatıldı 3 gün önce

Enkaz altındayım canım belki başka baharlara
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
Sistem otomatik algılıyor olabilir modeme resset atıp dene . Ayrıca arkadaşın sen küfür ediyorsun diye gidip seni şikayet ediyor olabilir.

Üye
3 HİZMET YILI
Küfürden dolayı hesap kapanmaz bence bir itiraz oluşturun bilgi alın buna ek olarak aynı e posta ya da telefona bağlı birkaç hesap açarsanız hesabınızın kapanması muhtemel olacaktır

Donator
Ödüller
7
4 HİZMET YILI
İNSTAGRAMDA sürekli ban yiyorum arkadaşlarım ile konuşamıyorum bile ben sürekli kelimenin sonuna küfürlü kelimeler eklediğimden 7 gün uzaklaştırdım bence çok gereksiz . Yeni hesap mı açmalıyım
Dünkü cevabım alintida kalmış kusura bakma sildim...
Google aracılığı ile Instagram takipç, beğeni gibi hileler(ücretsiz) yapmış iseniz sayfa linkini paylaşıp Bunlar Profil bağlantınızı kopyalayıp para ile 5-10 TL ye 1000 takipçi, beğeni ve yorum gibi yerlerde profiliniz yada yapacağız yorumlar siz farkında olmadan küfür olarak yorum yapabiliyor..

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Yorumlarda küfürlü kelimeler kullanırsan bunun olma ihtimali az da olsa var fakat bu ihtimal çok düşüktür. Eğer bu sebepten dolayıysa yaratıcılığını hayal etmek zor fakat ben bu sebepten olduğunu düşünmüyorum. Attığın post ve hikayelerini kontrol etmeni tavsiye ederşm. Gözden kaçırdığın ve topluluk kurallarını ihlal eden bazı gönderiler ve hikayeler bulunabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...