ı wont sell my soul for money xd
Seçkin Üye
Peki bunu nasıl yapıcaz her konunun altına yorummu atacağız ?Uye ranklari mesaj sayisina gore veriliyor hocam aktif ve spam yapmadan güzel cümlelerle yorum kasabilirsin.
evt biraz öyle olucakPeki bunu nasıl yapıcaz her konunun altına yorummu atacağız ?
Bu konuda haklısın birşey demiyorum ama üyelerin siteye kayıt tarihlerine göre de verilebilirdiUye ranklari mesaj sayisina gore veriliyor bende 5 yildir burdayim hatta daha eski konular var girmeyelim oralara , Eger foruma kayit olup hicbirsey yapmadiysan senin benimle ayni hileyi kullanman haksizlik olur aynisini kendi acindanda dusun , Eskilerden beri takip ediyorsun Dword Team ekibini mesaj atiyorsun sitede guzel bir arkadas ortamin var sonra benim gibi biri gelsin boyle bir konu acsin seni hice sayarak hic olur mu oyle sey ? Hayır olmaz olmuyacakta olursa bile sen daima burda oldukca olur vesselam
Bari mesaj kasabileceğimiz bir bölüm açsalar ?mesaj sayısına göre veriliyor
Sen var ol kasarsın , yeni konulara hayatından bildiğin bilgiler ışığında mesaj at boş yorum atma rapordan uyarı yersin uyarı sayısı başlarda 3 tür gittikçe artar. 3 uyarı doldurursan cezalı üye olursunBu konuda haklısın birşey demiyorum ama üyelerin siteye kayıt tarihlerine göre de verilebilirdi
Post automatically merged:
Bari mesaj kasabileceğimiz bir bölüm açsalar ?
o zaman 50 hesap açıp yatırırlardı pusuya öyle boş boş dururdu emeksiz hesaplar ne kadar ekmek o kadar köfteRank olayı Üyelik tarihine göre olsa daha hoş olurdu.
süpersin kimse kimsenin hakkını yemesinSpam yapanları raporluyorum zaten bugün birini raporladım zaten adam sabah 50 di akşam 200 lerdeydi mesajları görcen konu muhasebeyle ilgili soru sorulmuş adam mesaja muhasebe yazmış
ben bir gecede seçkin yaptım ama 1 tane spam bulamazsın bütün konulara düşünerek cevap vermiştim bu da aktiflik sayılır zaten haketmişimsüpersin kimse kimsenin hakkını yemesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?