Seçkin Üye ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ı wont sell my soul for money xd
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
4 yıldır bu sitedeyim dc youtube kanallarını takip etmemize rağmen üye olarak gözüküyorum nasıl hızlı şekilde seçkin üye ye kasarım yardımcı olursanız sevinirim
İyi forumlar.

Süper Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Uye ranklari mesaj sayisina gore veriliyor bende 5 yildir burdayim hatta daha eski konular var girmeyelim oralara , Eger foruma kayit olup hicbirsey yapmadiysan senin benimle ayni hileyi kullanman haksizlik olur aynisini kendi acindanda dusun , Eskilerden beri takip ediyorsun Dword Team ekibini mesaj atiyorsun sitede guzel bir arkadas ortamin var sonra benim gibi biri gelsin boyle bir konu acsin seni hice sayarak hic olur mu oyle sey ? Hayır olmaz olmuyacakta olursa bile sen daima burda oldukca olur vesselam

Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Uye ranklari mesaj sayisina gore veriliyor hocam aktif ve spam yapmadan güzel cümlelerle yorum kasabilirsin.

ı wont sell my soul for money xd
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Uye ranklari mesaj sayisina gore veriliyor bende 5 yildir burdayim hatta daha eski konular var girmeyelim oralara , Eger foruma kayit olup hicbirsey yapmadiysan senin benimle ayni hileyi kullanman haksizlik olur aynisini kendi acindanda dusun , Eskilerden beri takip ediyorsun Dword Team ekibini mesaj atiyorsun sitede guzel bir arkadas ortamin var sonra benim gibi biri gelsin boyle bir konu acsin seni hice sayarak hic olur mu oyle sey ? Hayır olmaz olmuyacakta olursa bile sen daima burda oldukca olur vesselam
Bu konuda haklısın birşey demiyorum ama üyelerin siteye kayıt tarihlerine göre de verilebilirdi
Post automatically merged:

mesaj sayısına göre veriliyor
Bari mesaj kasabileceğimiz bir bölüm açsalar ?

Süper Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Bu konuda haklısın birşey demiyorum ama üyelerin siteye kayıt tarihlerine göre de verilebilirdi
Post automatically merged:

Bari mesaj kasabileceğimiz bir bölüm açsalar ?
Sen var ol kasarsın , yeni konulara hayatından bildiğin bilgiler ışığında mesaj at boş yorum atma rapordan uyarı yersin uyarı sayısı başlarda 3 tür gittikçe artar. 3 uyarı doldurursan cezalı üye olursun
(sistem otomatik olarak ban cezası verir belli bir süre siteden uzaklaştırılırsın) 9 uyarıda ise (bilmiyorum yemedim yiyen varsa yazsın) sitede detaylı araştırma yaparak bulabilirsin güle güle küçük kelebekcik

Üye
7 HİZMET YILI
bende cok eskıden berı burdayım ama bunu eskılere gore yapsalardı daha ıyı olurdu bence

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Eski üyelere bir ayrıcalık tanınması güzel olabilirdi en azından çöp mesaj ile dolmazdı forum :)

Sakin
Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Bende 4 yıldır falan burdayım fakat mesaj sayısına göre rank veriliyor sanırım bu sayede atlayabilirsin.

Basketball player
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
böyle konular ve yorular atarak değilde daha anlamlı ve yararlı konu ve mesaj ile yapabilirsin

It was all a dream.
Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Rank olayı Üyelik tarihine göre olsa daha hoş olurdu.

RA9
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
tamamen aktifliğinle alakdarmış ben 2 gün full aktif olup seçkin yaptım ama ben yaptığımda mesaj sayısı dakikada bir atılıyordu şimdi 2 dakikada bir atılıyor az kalmış zaten sadece aktif olmak gerek

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
spam yapmadın sürece kasarsın gereken cümleleri yazarsan tabi bende 3 yıldır üyeyim

Gariban bir Sivaslı
Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Spam yorum atmadan, gereksiz ve alakasız konuşmadan sitede 1 hafta aktif olursan zaten çok rahat istediğin üyeliği elde edersin dostum. Saygı ve kurallar çerçevesine dikkat etmen gerek tabi

RA9
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
kankam bu konuya 10 mesaj daha çıkar senin için 10 tane de başka bir yere mesaj yazsan tamamdır işte 40 dakikanı alacak sadece

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...