Selamlar buraya 300 mesaj yazarsam seçkin üye ola bilirmiyim ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
kanka buraya değil de hem yardımcı olarak hem de muhabbet ederek olabilirsin spam atma ban yersin sakın spam atma kontrol ediliyor zaten yetkililer tarafından

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
buraya yazarak olamazsın reis bende şu anda 300 e kasıyorum her mesaja yahut sohbete mesaj atacaksın spam atma

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
aynen bende seçkin üyeye kasıyorum 2 3 güne muhtemelen böyle muhabbet ederim yardım falan ederim olacağım muhtemelen

✔️ Anı Yaşıyorum ✔️
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Atma kardeşim atma. Herkes sizin gibi olsaydı o zaman bu sitenin hali yaş olurdu. İnsanlara yardımcı olmak çokmu zor yahu! Şu karantina gününde sohbet etmek çokmu zor Allah Allah ya.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
kanka ben boş boş yorumlar yapmıyorum bakabilirsin adamlara yardım ediyorum herkesle ilgilenmeye çalışıyorum boş boş spam atmadığımı görürsün zaten

✔️ Anı Yaşıyorum ✔️
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
ve ayriyetten insanlarla biraz tanışın sohbet edin. Konuşun. Şu karantina günlerinde heba olup gitmeyelim lütfen. Konuşmayı unutucaz diye korkuyorum artık.
Post automatically merged:

kanka ben boş boş yorumlar yapmıyorum bakabilirsin adamlara yardım ediyorum herkesle ilgilenmeye çalışıyorum boş boş spam atmadığımı görürsün zaten
Sana demiyorum bu arada dostum. Konuyu açan arkadaşa yazıyorum.

Seçkin Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
beyler sakin kavga etmeyin yahu buraya gelipte spamcı olmayan varmı aranızda kim ülker çikolatalı göfret sevmez

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
knk ne spam'ı yav sende gece gece güldürme beni .d nereye spam atımışım bak bakıyım bi

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
ben sorulara cevap veriyorum oyunlara katılıyorum seçkin üye olabilir miyim özel yazmamız gereken bir yer var mı yoksa tüm konular oluyor mu

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
olursun dostum neden olmiyicaksin .d yardımcı ol git birilerine atıyorum konuş muhabbet et spam atma boş boş yararın dokunsun millete amacın seçkin üye olmasın o kendiliğinden olur zaten canını sıkma boş yere
ben sorulara cevap veriyorum oyunlara katılıyorum seçkin üye olabilir miyim özel yazmamız gereken bir yer var mı yoksa tüm konular oluyor mu

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
kaç tan

kaç mesaj yazmam gerekiyor

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
seçkin üye tagının verilmesini mi diyorsun

tagı bilmiyorum sitede yeniyim sadece hileleri indirmek için belirli bi üyelik gerekliymiş onu soruyorum 300 mesajı kasınca indirebilir miyim diyorum yani yoksa 1 hafta falan geçmesi gerekiyor mu

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
tagı bilmiyorum sitede yeniyim sadece hileleri indirmek için belirli bi üyelik gerekliymiş onu soruyorum 300 mesajı kasınca indirebilir miyim diyorum yani yoksa 1 hafta falan geçmesi gerekiyor mu
ilk öncelikle oynayacağın oyunlara bağlı ona göre değişir kullancağın kekler o yüzden atacağın mesajlar da değişir dostum ve sitede yeni olduğun için atıyorum 300 tane mesaj attın tagının verilmesi için 1 gün beklemek zorundasın ama böyle 1 2 yıldır falan üye olsaydın 1 saat içinde falan verilirdi sen hangi kek'i kullanıcaksın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...