Onaylı Üye
???
Sana demiyorum bu arada dostum. Konuyu açan arkadaşa yazıyorum.kanka ben boş boş yorumlar yapmıyorum bakabilirsin adamlara yardım ediyorum herkesle ilgilenmeye çalışıyorum boş boş spam atmadığımı görürsün zaten
ben sorulara cevap veriyorum oyunlara katılıyorum seçkin üye olabilir miyim özel yazmamız gereken bir yer var mı yoksa tüm konular oluyor mu
olursun dostum neden olmiyicaksin .d yardımcı ol git birilerine atıyorum konuş muhabbet et spam atma boş boş yararın dokunsun millete amacın seçkin üye olmasın o kendiliğinden olur zaten canını sıkma boş yere
300 tanekaç tan
kaç mesaj yazmam gerekiyor![]()
300 tane
seçkin üye tagının verilmesini mi diyorsungün var mı ? süre yani direk 300 yazınca seçkin olup hileleri
seçkin üye tagının verilmesini mi diyorsun
ilk öncelikle oynayacağın oyunlara bağlı ona göre değişir kullancağın kekler o yüzden atacağın mesajlar da değişir dostum ve sitede yeni olduğun için atıyorum 300 tane mesaj attın tagının verilmesi için 1 gün beklemek zorundasın ama böyle 1 2 yıldır falan üye olsaydın 1 saat içinde falan verilirdi sen hangi kek'i kullanıcaksıntagı bilmiyorum sitede yeniyim sadece hileleri indirmek için belirli bi üyelik gerekliymiş onu soruyorum 300 mesajı kasınca indirebilir miyim diyorum yani yoksa 1 hafta falan geçmesi gerekiyor mu