Sen Kalıcı Olarak Banlandın !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre Montana
Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar Pubg Lite Hilesi Ban Yediriyor sadece esp ile oynuyorum aimbot off uçma kapalı hızlı gitme kapalı yani sadece esp açık pc ye format attım hwid changer ip changer mac changer yaptım hala aynı Sebeb Budur Diyen Arkadaşlar (Log Temizledim aynı) Cevap Kimde

kitty face
Seçkin Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
hile kullanıyorsun ban yemen gayet normal buna şaşırılcak bişey yok :D

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Hile kullanıyorsun ban yemen normal ayrıca bu konuda neyden şikayet ettiğini anlayamadım.

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Hileyi kullanırken zaten banlanma riskini göze alarak kullanıyorsun dostum :)

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
hile büyük ihtimal detected bundan 4 5 ay önce oynarken bir sıkıntı yoktu ama şimdi 1 2 oyun sonra direk banlıyor.

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
ban kesinlikle yiyorsun hiç kurtuluşun yok ben şahsen tam 62 hesap açtım hala da açıyorum onlar banlıyor ben açıyorum :)

ValoSoftware
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
dostum sorun sende yada pc de değil sorun hilede hile incejt olduğu an pubg anti hile yazılımına takılıyor istersen sadece hileyi aç hile içinde hiç birşey açma yinede ban yersin hile takılıyor o yüzden ban yiyorsun

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
ahdahjd Pubg Lite ı indirdim daha ilk defa oynuyorum grafikler falan güzel aynı pubg steam gibi iyi hoş neyse oyun sırasında beni bayılttılar takım arşadalarıda cok uzakta ha öldüm ölcem ulen biri geliyorkarşıdan ama nasıl 600 m sanki ucaka geliyor herif bi baktım koşuyor ulan öyle koşmamı olur birader oyunda hilesiz oynayanı sikiyorlar :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...