Sendkeys Kullanımı (Yardım)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Hepinize merhaba, bugün visual basicle sendkeys kullanarak program yaptım. Program düzgünce çalışıyordu ancak programı oyunda denediğimde çalışmadı, çalışması için ne yapabilirim?

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
ne için hangi oyun için hangi sendkeys nerde nasıl adam akıllı yazsaydın belki yardım edilirdi

Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
zulu için Anti afk gibi bir şey yapmayı düşünüyorum.

Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Bilen yok mu?

Ne Mutlu Türküm Diyene
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
sendkeys yerine getasync kullansan daha manrıklı olur böylece basınca çalışır kapatmak içinde başka bi truş ayarla basınca kapatır

Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
sendkeys yerine getasync kullansan daha manrıklı olur böylece basınca çalışır kapatmak içinde başka bi truş ayarla basınca kapatır
Denedim ancak yine oyunda olmadı. Zaten benim istediğim otomatik tuşa basması yani mesela diyelim oyunda w ye basılı tutacak bu şekilde oyun hareket halinde olduğumuz için oyundan atmayacak.

Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Macro recorder ile yaptım, ancak bunu herkese açık olarak paylaşacağım macro recorder ile yaptığım için sadece benim bilgisayarda çalışıyor. O yüzden kod lazım.

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
kardeşim fromun topmost özeliğini aç bu sayede hep üste olur ve send keys kodlarını tımera ekle bu şekilde çalışması lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...