Senin derdin benim derdim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Amerikaya gitmek için iyi çalışıp para kazanabilirsin sonra Türkiyeye gidip şirket bile açabilirsin
nasıl gidicez peki varmı bi yolu
Post automatically merged:

Kanka bu hayatta valla adam akıllı tek 1 dostum var beni satmaz dediğim. Sevdirecek konusuna gelirsek kızlara güvenim yok.. Bazı nedenlerden ötürü.
doru ya hiç bişey yoksa kendine amaç edin ya en küçük şey için bile bunu başarıcam de o hedefi koy onun peşinden git

Ultra Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Yani benim önerim amerika değilde Almanya almanyada amazon'un kargo ekibine girersin düzenli bir işin olur maaşında tıkır tıkır.
kanka şöyle bişey var bilgisayar mühendisliği okursan iyi para kazanabilirsin 30k dolara kadar çıkan paralar dönüyor

Unutma ki şeytan da bir melekti
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
kanka şöyle bişey var bilgisayar mühendisliği okursan iyi para kazanabilirsin 30k dolara kadar çıkan paralar dönüyor
Ben zaten o yazılım bölümündeyim :) ama zor be kanka.. çift tabanlı ders görüyorum veri tabanı programcılığı ve ağ tabanları

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
abi benim derdime çare bulun
ne olursa olsun hiç bir zevk almıyorum nedir bunun çaresi
bide artık yanlızlığa alıştım asosyele bağladım napacam

Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
zor be bir miktar paranın olması lazım oraya gidince nerede kalıcaksın nasıl iş bulucaksın nasıl orada kalıcaksın uzun iş
Yurt dışında tanıdıgın varsa kolay olur. Türkiyede elinde şöyle bir 25 - 30 bin TL ile gidersen en azından idare edersin.

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
İstediğinden başla belki bir çözüm bulunur ama sanmıyorum.. :( Sen yine de dene şansını :D
ilk olarak geçim sıkıntısı var hocam öğrenciyim geirim yok iş arıyoarum adamlar pis pis işlere veriyo
sonra evdeki er eşya bozuluyo ushsush (tabi bozulur çunku esyalar 22 yıllık aga)

Üye
5 HİZMET YILI
Para, pul çözülür dostlar. Çok aşırı önemli değil bunlar. Bu yıl içinde sevdiğim insanlar hayatını kaybetti. Allah rahmet eylesin. Mekanları cennet olsun. Biz çok şükür hayattayız ama insan özlüyor. Ve sevdiğim 2 arkadaşımda benimle konuşmayı kesti. Çok fazla arkadaşımda yok. Sıktıysam kusura bakmayın dostlar.

Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
ilk olarak geçim sıkıntısı var hocam öğrenciyim geirim yok iş arıyoarum adamlar pis pis işlere veriyo
sonra evdeki er eşya bozuluyo ushsush (tabi bozulur çunku esyalar 22 yıllık aga)
Yani kanka bende öğrenciyim :D Abim ile kalıyorum hayat zor idare ediyorum. İşim gücüm yok. Biraz müptezelim bu kadar :/

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Para, pul çözülür dostlar. Çok aşırı önemli değil bunlar. Bu yıl içinde sevdiğim insanlar hayatını kaybetti. Allah rahmet eylesin. Mekanları cennet olsun. Biz çok şükür hayattayız ama insan özlüyor. Ve sevdiğim 2 arkadaşımda benimle konuşmayı kesti. Çok fazla arkadaşımda yok. Sıktıysam kusura bakmayın dostlar.
allah rahmet eylesin dostum biz hepimiz senin arkadaşınız istediginde gel burdayız

Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
abi benim derdime çare bulun
ne olursa olsun hiç bir zevk almıyorum nedir bunun çaresi
bide artık yanlızlığa alıştım asosyele bağladım napacam
Aynısını bendede var hocam hiç bir şeyden zevk almıyorum arkadaşlar ile sohbetten gezmekten dertleşmekten oyun oynamaktan dizi film izlemekten. Sessizce bekliyorum sadece :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...