Seçkin Üye
hangisinden başlayalım hocam ?
Kanka bu hayatta valla adam akıllı tek 1 dostum var beni satmaz dediğim. Sevdirecek konusuna gelirsek kızlara güvenim yok.. Bazı nedenlerden ötürü.sevdirecek bişey bul hiç mi sevdiğin bi insan yok
nasıl gidicez peki varmı bi yoluAmerikaya gitmek için iyi çalışıp para kazanabilirsin sonra Türkiyeye gidip şirket bile açabilirsin
doru ya hiç bişey yoksa kendine amaç edin ya en küçük şey için bile bunu başarıcam de o hedefi koy onun peşinden gitKanka bu hayatta valla adam akıllı tek 1 dostum var beni satmaz dediğim. Sevdirecek konusuna gelirsek kızlara güvenim yok.. Bazı nedenlerden ötürü.
İstediğinden başla belki bir çözüm bulunur ama sanmıyorum..hangisinden başlayalım hocam ?
zor be bir miktar paranın olması lazım oraya gidince nerede kalıcaksın nasıl iş bulucaksın nasıl orada kalıcaksın uzun işnasıl gidicez peki varmı bi yolu
kanka şöyle bişey var bilgisayar mühendisliği okursan iyi para kazanabilirsin 30k dolara kadar çıkan paralar dönüyorYani benim önerim amerika değilde Almanya almanyada amazon'un kargo ekibine girersin düzenli bir işin olur maaşında tıkır tıkır.
Ben zaten o yazılım bölümündeyimkanka şöyle bişey var bilgisayar mühendisliği okursan iyi para kazanabilirsin 30k dolara kadar çıkan paralar dönüyor
ordada sıkıntı çok hıcamAmerikaya gitmek için iyi çalışıp para kazanabilirsin sonra Türkiyeye gidip şirket bile açabilirsin
Yurt dışında tanıdıgın varsa kolay olur. Türkiyede elinde şöyle bir 25 - 30 bin TL ile gidersen en azından idare edersin.zor be bir miktar paranın olması lazım oraya gidince nerede kalıcaksın nasıl iş bulucaksın nasıl orada kalıcaksın uzun iş
başka yolu yokmu hiçzor be bir miktar paranın olması lazım oraya gidince nerede kalıcaksın nasıl iş bulucaksın nasıl orada kalıcaksın uzun iş
ilk olarak geçim sıkıntısı var hocam öğrenciyim geirim yok iş arıyoarum adamlar pis pis işlere veriyoİstediğinden başla belki bir çözüm bulunur ama sanmıyorum..Sen yine de dene şansını
![]()
maalesef başka yolu ne olabilirki dostumbaşka yolu yokmu hiç
yeni şeyler keşfet hep aynı şeyi yaparsan ondan zevk almayabilirsin yeni şeyler kat hayatınaabi benim derdime çare bulun
ne olursa olsun hiç bir zevk almıyorum nedir bunun çaresi
bide artık yanlızlığa alıştım asosyele bağladım napacam
Yani kanka bende öğrenciyimilk olarak geçim sıkıntısı var hocam öğrenciyim geirim yok iş arıyoarum adamlar pis pis işlere veriyo
sonra evdeki er eşya bozuluyo ushsush (tabi bozulur çunku esyalar 22 yıllık aga)
allah rahmet eylesin dostum biz hepimiz senin arkadaşınız istediginde gel burdayızPara, pul çözülür dostlar. Çok aşırı önemli değil bunlar. Bu yıl içinde sevdiğim insanlar hayatını kaybetti. Allah rahmet eylesin. Mekanları cennet olsun. Biz çok şükür hayattayız ama insan özlüyor. Ve sevdiğim 2 arkadaşımda benimle konuşmayı kesti. Çok fazla arkadaşımda yok. Sıktıysam kusura bakmayın dostlar.
ne bileyim bi programla veya bi vize ilemaalesef başka yolu ne olabilirki dostum
Aynısını bendede var hocam hiç bir şeyden zevk almıyorum arkadaşlar ile sohbetten gezmekten dertleşmekten oyun oynamaktan dizi film izlemekten. Sessizce bekliyorum sadeceabi benim derdime çare bulun
ne olursa olsun hiç bir zevk almıyorum nedir bunun çaresi
bide artık yanlızlığa alıştım asosyele bağladım napacam
hemşirelik mühendislik gibi bölümlerden mezun olup oradaki iş ilanına başrurusan ve kabul olursa gidebilirsinne bileyim bi programla veya bi vize ile