死
Ultra Üye
Alanım geniş olduğu için rahatlıkla oynayabiliyorumreis senin mousepad çok büyük galiba bu ayarlar zor duruyor
Alanım geniş olduğu için rahatlıkla oynayabiliyorumreis senin mousepad çok büyük galiba bu ayarlar zor duruyor
Alıştıysan bişey diyemem. Ben 4 oynuyorum nadiren kötü oynadığımda sensi 3.5'E düşürüyorum iyi oluyor.
Mousedan kaynaklı olabilir 0.5 değişim yaratıyor kanka yaratmıyor demedim zaten. sadece rezil oyndığımda öyle 3.5 a düşürüyom.ya sendeki de ayrı yetenek he ben değiştirdiğimde spray bile atamam çok garip geliyo 0.1 değiştirsem bile mouseden mi kaynaklı bilmiyorum
1.70 de oynuyorum
Mousedan kaynaklı olabilir 0.5 değişim yaratıyor kanka yaratmıyor demedim zaten. sadece rezil oyndığımda öyle 3.5 a düşürüyom.
Ben seni eklerim reis oynarız hatta bi kaç kişi ekle rekabetçi atakdpi kaç
Post automatically merged:
ashahahhah senle bi ara girelim ya cs
Ben seni eklerim reis oynarız hatta bi kaç kişi ekle rekabetçi atak
Bilmiyorum dpi ne oluyor sadece cs deki sens ayarını söyledimdpi kaç
Post automatically merged:
ashahahhah senle bi ara girelim ya cs
Tamam kardeşim konudan sapmıyoruz zaten CS:GO konuşuyoruz sen dpi kaç diyorsun CS:GO'yu kaç dpi de oynuyorsunuz diyorsun bende csgo üzerine konuşuyorum. Konudan sapma falan yok?tmm aga özelden ekle ama konudan sapmayalım bengeçen sensi 4e aldım çok garip oluyo mouseyi bi oynatıyorum 360 falan atıyo sende dene çok eğlenceli![]()
Tamam kardeşim konudan sapmıyoruz zaten CS:GO konuşuyoruz sen dpi kaç diyorsun CS:GO'yu kaç dpi de oynuyorsunuz diyorsun bende csgo üzerine konuşuyorum. Konudan sapma falan yok?
Ben en yüksek dpi olarak 2300'e çıkıyorum çok dönüyor ama bazen şansa sağlam hsler atabiliyorsunuz
Kanka yüksek dpi avantajı arkanda biri sana ateş ederken hızlıca dönüp ağzını yüzünü kırabiliyorsun adamın o yüzden etkili.spray atarken düşük dpi çok işe yarıyor ya dene kanka dediğimi çok güzel sprayler atıyosun
Kanka yüksek dpi avantajı arkanda biri sana ateş ederken hızlıca dönüp ağzını yüzünü kırabiliyorsun adamın o yüzden etkili.
Tamam aga uzatma işte bazen yapabilirsin 2300 oynamayı dene belki alışırsın. sekiyor ama etkili olabiliyor bazı zamanlarda.ama sekiyor o zamanda her türlü bi ayarda ustalaşmak en iyisi
Tamam aga uzatma işte bazen yapabilirsin 2300 oynamayı dene belki alışırsın. sekiyor ama etkili olabiliyor bazı zamanlarda.