Onaylı Üye
ak47 spray ve m4a4 spray makrosu kardeşim tertemizne makrosu kullanıyorsun
Post automatically merged:
reis senin ayarlar çok garip duruyor
ak47 spray ve m4a4 spray makrosu kardeşim tertemizne makrosu kullanıyorsun
Post automatically merged:
reis senin ayarlar çok garip duruyor
ak47 spray ve m4a4 spray makrosu kardeşim tertemiz
Herkes çok düşük dpi'de oynuyormuş abbboooov aga ben çok yüksek oynuyom herhalde 1400 dpi
Bende 800 dpide oynamaya çalışcam la nasıl olacak merak ediyorum du bakim.yok ya normal bence aahahah
Wooooww dostum bu çok fazla olmalı? rahat mısın peki mouse'un modeli nedir?8000 dpi ayarında oynuyorum yağ gibi kayıyor dostum logitech de
logitech g102 den sonra logitech g 502 aldım onu kullanıyorumWooooww dostum bu çok fazla olmalı? rahat mısın peki mouse'un modeli nedir?
5 ayrı dpi ayarı hmm. bayağı pahalı olmalı, fiyatı nedir?logitech g102 den sonra logitech g 502 aldım onu kullanıyorum
mouse üzende 5 ayrı dpi ayarı var
internetten bak dostum5 ayrı dpi ayarı hmm. bayağı pahalı olmalı, fiyatı nedir?
Şu anki fiyatı 700 liralogitech g102 den sonra logitech g 502 aldım onu kullanıyorum
mouse üzende 5 ayrı dpi ayarı var
taksitle aldım ne yapayım mouse dayanmıyor bana en son rampageyi yumruk çakmıştımŞu anki fiyatı 700 lirabir mouse'a 700 lira vereceğimi hiç sanmıyorum kral ben en fazla 200 lira veririm mouse'a ondan ötesi geçmez
![]()
Mouse konusunda amma atraksiyon yaşamışın reis alemsintaksitle aldım ne yapayım mouse dayanmıyor bana en son rampageyi yumruk çakmıştım
cs goda bomba ile 3 kişi aldıydı elemanın teki bizde uçtuk oara o zaman adamın biri mouseyi kırdım tuşu falan bişeyi kalmadı![]()