dostum benimki desteklediği halde çalışmıyoHileyi yayınlayan kişi desteklenen sürümleri de yazdı büyük bir ihtimal windows sürümün desteklemiyor ondan dolayıdır
Driver v.s kurulu mu ? Directx flndostum benimki desteklediği halde çalışmıyo
hiç biri yok knk yeni format attım ne indiricem söylermisinDriver v.s kurulu mu ? Directx fln
Discord var mı ?hiç biri yok knk yeni format attım ne indiricem söylermisin
dostum müsait deilim şuan baktım directx12 var bende driver ne oluyo onu söylermisin indiriyimDiscord var mı ?
banada nasıl yapılcağını anlatırmısın hilenin ?Discord var mı ?
Hile normalde paralı bir hile konuyu paylaşan arkadaş hileyi cracklemiş ve ücretsiz olarak bize sunmuş.Hile açılmama sorunu ben de dahil çoğunda var maalesef dediklerine göre çözüm de bulamazlar çünkü hilenin yapımcısı site sahipleri yahut konuyu paylaşan kişi değilSerious Sam ne hilesi ve çalışıyormu bende çalışmıyor neden bilen varsa anlatabilirmi acaba ? gereksiz şey yazanları reportlicam ! ve hileyi ben wolftü de açmaya çalıştım olmadı ve ne hilesi bu ? onaylı hesapta açabilirmiyim ? birde seçkinde çalışıyormu ?
Driver Booster ile driverleri güncelle ardından sana özelden atacağım DirectX fix dosyasını kur gerekli directX ve geri kalan bir kaç driver daha yüklüyor onları kur düzelir sonra büyük bir ihtimaldostum müsait deilim şuan baktım directx12 var bende driver ne oluyo onu söylermisin indiriyim
tamamdrı dostum bekliyorumDriver Booster ile driverleri güncelle ardından sana özelden atacağım DirectX fix dosyasını kur gerekli directX ve geri kalan bir kaç driver daha yüklüyor onları kur düzelir sonra büyük bir ihtimal
o parayla satılan hilenin adı ne pekiHile normalde paralı bir hile konuyu paylaşan arkadaş hileyi cracklemiş ve ücretsiz olarak bize sunmuş.Hile açılmama sorunu ben de dahil çoğunda var maalesef dediklerine göre çözüm de bulamazlar çünkü hilenin yapımcısı site sahipleri yahut konuyu paylaşan kişi değil
Serious Sam işte bu hile cracklemişler ücretsiz sunmuşlaro parayla satılan hilenin adı ne peki
işte bende çalışmıyor o paralısının adını söylesene ona bir bakıcamSerious Sam işte bu hile cracklemişler ücretsiz sunmuşlar
İşte paralısının adı da serious samişte bende çalışmıyor o paralısının adını söylesene ona bir bakıcam
Sorunu çözdün mü ?dostum müsait deilim şuan baktım directx12 var bende driver ne oluyo onu söylermisin indiriyim
malesef dostum düzelmedi . menü gelmiyorSorunu çözdün mü ?
sende çalışıyormu wolftüSorunu çözdün mü ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?