Çözüldü Serious Sam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Serious Sam ne hilesi ve çalışıyormu bende çalışmıyor neden bilen varsa anlatabilirmi acaba ? gereksiz şey yazanları reportlicam ! ve hileyi ben wolftü de açmaya çalıştım olmadı ve ne hilesi bu ? onaylı hesapta açabilirmiyim ? birde seçkinde çalışıyormu ?

Gamer
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Hileyi yayınlayan kişi desteklenen sürümleri de yazdı büyük bir ihtimal windows sürümün desteklemiyor ondan dolayıdır

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Serious Sam ne hilesi ve çalışıyormu bende çalışmıyor neden bilen varsa anlatabilirmi acaba ? gereksiz şey yazanları reportlicam ! ve hileyi ben wolftü de açmaya çalıştım olmadı ve ne hilesi bu ? onaylı hesapta açabilirmiyim ? birde seçkinde çalışıyormu ?
Hile normalde paralı bir hile konuyu paylaşan arkadaş hileyi cracklemiş ve ücretsiz olarak bize sunmuş.Hile açılmama sorunu ben de dahil çoğunda var maalesef dediklerine göre çözüm de bulamazlar çünkü hilenin yapımcısı site sahipleri yahut konuyu paylaşan kişi değil

Gamer
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
dostum müsait deilim şuan baktım directx12 var bende driver ne oluyo onu söylermisin indiriyim
Driver Booster ile driverleri güncelle ardından sana özelden atacağım DirectX fix dosyasını kur gerekli directX ve geri kalan bir kaç driver daha yüklüyor onları kur düzelir sonra büyük bir ihtimal

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Hile normalde paralı bir hile konuyu paylaşan arkadaş hileyi cracklemiş ve ücretsiz olarak bize sunmuş.Hile açılmama sorunu ben de dahil çoğunda var maalesef dediklerine göre çözüm de bulamazlar çünkü hilenin yapımcısı site sahipleri yahut konuyu paylaşan kişi değil
o parayla satılan hilenin adı ne peki

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
aga hile çoğu kişi de çalışmıyor çalıştıramadıysan mecbur seçkin üyeye kasıp sitenin hilesini kullanıcaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...