Oyundan çıkıp girersen düzeliyor.Oyunun bir buguMerhaba arkadaşlar,
az önce bir sorunla karşılaştım çözümünü bilmiyorum. Şu şekilde " İstemci başlatılamıyor. lütfen tarayıcıyı yeniden başlat ve oturum aç"
Maalesef kaç defa kapattım girdim. Oyun içinde Servere girerken ch vs seçtikten sonra bu hatayı veriyor :/Oyundan çıkıp girersen düzeliyor.Oyunun bir bugu
Oyunu bi onar olmazsa serverlarla alakalı bi durum olabilir.Maalesef kaç defa kapattım girdim. Oyun içinde Servere girerken ch vs seçtikten sonra bu hatayı veriyor :/
Onardım ve sadece tek serverle değil maalesef bütün serverlere olmuyorOyunu bi onar olmazsa serverlarla alakalı bi durum olabilir.
Oyunu silip yüklemeyi deneyebilirsin yada gameforge ticket atabilirsin başka da denene bilecek birşey kalmıyor.Onardım ve sadece tek serverle değil maalesef bütün serverlere olmuyor
onarınca düzelmedi
Onardım ve sadece tek serverle değil maalesef bütün serverlere olmuyor
evet silip deneyeceğim artık başka çarem gözükmüyor düzelince yazarımOyunun okadar saçma bugları var ki pvpler bu konuda gameforgedan daha önde.
Post automatically merged:
Oyunu silip yüklemeyi deneyebilirsin yada gameforge ticket atabilirsin başka da denene bilecek birşey kalmıyor.
Hadi geçmiş olsunSilip yükleyince sorun düzeliyor bu arada
özelden yaz dostum berber çzöelim bende aynı sorunu yaşıyorumMerhaba arkadaşlar,
az önce bir sorunla karşılaştım çözümünü bilmiyorum. Şu şekilde " İstemci başlatılamıyor. lütfen tarayıcıyı yeniden başlat ve oturum aç"