Yeryüzünde sadece katliam var
Uzman Üye
Arkadaşlar, bilgisayarı servise kargolayacağım ama garanti belgesini ve faturayı bulamadım. Ne yapmalıyım?
Arkadaşın dediği gibi yapabilirsin veya peşin almadıysan kart ekstra raporunu atabilirsine-fatura dene onun çıktısını alırsın renki al
Eğer belgeleri bulamazsanız, öncelikle bilgisayarınızın markasının teknik destek birimine veya yetkili servisine başvurarak garanti durumunuzu kontrol edebilirsiniz. Çoğu markanın web sitelerinde garanti durumunu sorgulama imkanı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra, fatura veya garanti belgesi yerine geçebilecek diğer belgeleriniz varsa (örneğin, ödeme kanıtı veya ürün kutusu), bu belgeleri de servise gönderirken yanlarında gönderebilirsiniz.Arkadaşlar, bilgisayarı servise kargolayacağım ama garanti belgesini ve faturayı bulamadım. Ne yapmalıyım?
Açsalar sence buraya yazar mıyım dostumbir çılgınlık yapıp servisi arayıp sorunu açıklamaya ne dersin
servisten yardım iste hocamArkadaşlar, bilgisayarı servise kargolayacağım ama garanti belgesini ve faturayı bulamadım. Ne yapmalıyım?